Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona dziołcha

Lubie duże stopy- czemu tak mało facetów ma takie ?

Polecane posty

gosia..us - wybacz skrocenie Twojej osoby, ale tym sposobem jestes ze Stanow ;) - a czego bys nie wybaczyla? I uprzedzam Twoja odpowiedz - ale to chodzi o ojczyzne? ;)

Wybaczam to, ze kolega nie uzywa helmutowskich znakowow. Nie wiem, czego bym nie wybaczyla. I nie rozumiem Twojego pytania, jaka ojczyzna, co jest 5? :P

Czyli moglabys wybaczyc zdrade ... nawet ojczyzny? P.S. swietna wiadomosc ;)

Jaka zdrade ojczyzny? Nie jestem w zadnej armii, zeby sie takimi pierdolami zajmowac :P Od 8ego roku zycia chcialam sie z Polski wyprowadzic, for ever and ever wiec mnie temat zdrady ojczyzny (ale o co chodzi?) nie interesuje ;)

No dobrze, piep...c ojrzyzne ;) I teraz masz ladnie napisac, ze zamieszkujesz tereny Skandynawii, co spowoduje wniebowziecie mojej, jakze skromnej, osoby ;)

Niestety mieszkam w Anglii, ale za dwa miesiace wyprowadzam sie do Szwajcarii. Yeah. pc. jaka czesc ciala znajduje sie na zdjeciu w Twojej stopce, bo za nic widze tam ani reki ani nogi.

Porsze tak nie zartowac, jestes druga osoba, ktora o tym wspomina, jeszcze jedna i mam kompleks (fajnie, zeby to byl kompleks apartamentow) murowany ... ze moja lewa reka, z niewidoczna dlonia, to nie reka, ani nawet noga :( A ta radosc odnosnie Szwajcarii to ze wzgledu na zamilowanie do czekoladek? ;) Pedze spac, odczytam, badz nie, jutro, dobranoc.

Gość facet fetyszystaaaa
ja jak na faceta mam male... i moze dlatego u kobiet wlasnie oczekuje jak najmiejszych stop - nie ma gorszego widoku od zgrabnej laski w gigantycznych stopach - kajakach...

Gość gość
44 to chyba w sam raz :)

Gość gość
Ja lubię duże stopki u kobiet! Małe to jak u dziecka... niee.

Gość Realny_a_jak
Mam 47. Pasuje? Podobałoby się?