Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apjshdgdjkdkjsgshjsjdsh

TABLETKI ANTY

Polecane posty

dziewczyny mam problem jutro nie przyjme ostatniej tabletki z opakowania novynette bo jej poprostu nie mam:/ nie pytajcie czemu zgubilam ja:/ od tygodnia nie wspolzyje. Najgorsze jest to ze kolejnego opakowania nie przyjme bo wyjezdzam wiec poczekam na okres i wtedy wezme mam tylko pytanie czy to ze jutro nie wezme tej ostatniej to cos zlego? w sensie ze zaburzy to caly cykl w ogole dostane wtedy krwawienie z odstawienia ?nigdy nie bylam w takiej sytuacji i nie mam pojecia jak do tego podejsc i co robic.. doradzcie bo wiem ze jestescie bardziej doswiadczone w tej kwestii..prosze

Gość zielonnnnkaaasz
ostatnia zapomniana tabletka na nic nie wplynie nic sie nie martw. raczej robienie dziwnej przerwy jest glupie. jak juz robisz przerwe to conajmniej 3 miesiace.

Gość zielonnnnkaaasz
a ta ostatnia tabletka na nic nie wplynie tylko jesli zrobisz prawidlowa przerwe (dzien wczesniej niz zwykle zazyj tabletke) powinnas zdobyc jednak jakos to opakowanie. popytaj w aptekaach powiedz ze jestes w podbramkowej sytuacji powinni Ci sprzedac. mi tak sprzedaja

CZEMU W TAKI SPOSOB NIE WOLNO ROBIC PRZErwy?? to wplywa na zdrowie czy na skutecznosc tabletek?

??

Gość zielonnnnkaaasz
na pewno nie jest to wskazane. mysle ze na zdrowie.

nic Ci sie nie stanie. krwawienia dostaniesz, moze troche wczesniej niz zawsze, ale nikoniecznie. ale pamiętaj że nastepny cykl bedzie niezabezpieczony. od momentu zakończenia opakowania używaj dodatkowego zabezpieczenia. w przerwie, zwłaszcza pod jej koniec, tez - bo po tych siedmiu dniach odblokuje Ci sie owulacja i plemniki mogą do niej dotrwac, jesli beda silne ;)