Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Jestem ideałem

Polecane posty

ha ha ha tak Cie zabolało z tym allegro, że szybko odszukałes jakies ciut droższe jeansy zeby sie z ciebie nie smiac ze kupujesz na allegro ? ha ha ha za pozno :D :D przystojniaczek ubiera sie na allegro :D

Gość sosssssss
pacz go jak szpanuje allegro :D niestety bezguściem tez sie lansujesz:D

Gość jestem kobieta... iiii
i musze przyznac, Gosialicious ale z Ciebie laska :* Jestes przepiekna :)

Gość sosssssss
jako nowy kafe przegraniec tez to zauwazyłem, ładna jest:D Polomargarita tez mi sie podoba :D

Tony pudru to raczej nie ma :D Jest przesliczna :) Zazdroszcze jej takiej urody :) Ani za gruba ani za szczupla. Sliczne wloski i twarz. Jak dla mnie ideal kobiety :) :* A co do tony pudru, to ty go masz chyba w glowie :D

Gość sosssssss
co ty z tym rózem?... moze jeszcze powiesz ze na solarke chodzisz :D🖐️

nie osmieszaj sie jeszcze bardziej, allegro to wielki bazar a przeciez tacy bogaci przystojniacy rozplywajacy sie w luksusach nie ubieraja sie na bazarach :classic_cool: :D patrzac na te spodnie wiem ze jestes pokemonem :D

polomargarita wyglada na dosc dojrzala, wole skromniejsze. Ale musze sie zgodzic, jest tez bardzo piekna :)

Gość sosssssss
no są obie ładne :D takie czarnulki mmm :P moze i ja taka znajde :D

:classic_cool: i teraz już osiągnąłeś totalne dno przyznajac się, że w twojej szafie kroluje tandetny róż i fatałaszki z bazaru zwanego allegro :classic_cool:

Gość sosssssss
to jak skorzystasz z usług jakiegos galeriana to przynajmniej zaoszczędzisz na kupnie nowych ciuchów :D

Gość sosssssss
dziewczyny jesteście okrutne:D

tez kupione na bazarze ? :D weź człowieku się nie ośmieszaj, prowadzisz nędzne życie prawiczka, który jest wyśmiewany i olewany przez kobiety, zarabiasz pewnie 700 zł z czego polowe tracisz na przejazd srodkami komunikacji miejskiej a tu wciskujesz bajer jaki to ty jestes boski i bogaty. tu próbujesz sie podbudować, jaki to ty jestes macho a tak naprawde to jestes frajerem 🖐️

przystojniaczek --. tutaj nikt nei jest zwistny i msciwy.. tutaj sie wszyscy z ciebie smieja.. troche mi ciebie nawet szkoda bo kretyna z siebie robisz a moze nawet symaptyczny z ciebie koles tylko troche za bardzo probujesz sie dowartosciowac. niepotrzebnie naprawde.