Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonykaptur

przyjaciółka.. ?

Polecane posty

Gość czerwonykaptur

Piszę tu bo szukam wsparcia, albo chociaż dobrego słowa. Jestem osobą wrażliwą ale bardzo wesołą i skorą do zabawy. Mam przyjaciółkę chociaż teraz nie wiem, może to za duże słowo. Jest bardzo piękną dziewczyną, bardzo się podoba chłopakom, dziewczyną również bo ma bardzo ciekawy typ urody. Znamy się od dziecka, razem broiłyśmy w piaskownicy. Czasem sobie myślę, że dorastałam w jej cieniu, bo miała bogatszych rodziców, lepiej się ubierała, była odważniejsza... mimo to lubię ją bardzo, nigdy złego słowa bym o niej nie powiedziała. Do czego zmierzam. Od wspólnego kolegi dowiedziałam się, że ona bardzo mnie obgaduje, opowiada innym chłopakom jakie mam piersi, że jestem głupią dziewicą i tym podobne rzeczy. Normalnie trochę mną wstrząsnęło jak się o tym dowiedziałam. Nie rozumiem dlaczego tak postępuje. Jestem od niej dużo brzydsza ale nie stanowi to dla mnie jakiegoś większego problemu, jednakże jej opowieści o mnie obcym ludziom, to jaka jestem, jakie mam ciało trochę mnie wzburzyły... i ogólnie jest mi przykro. Mój kolega twierdzi że ona jest wredna i powinnam na nią uważać. Już sama nie wiem kto jątrzy. I w ogóle o co w tym chodzi. Co kogo obchodzą moje piersi, czy to z kim sypiam... Co o tym myślicie?

za to ten kolega to wzór do nasladowania ;(- facet który za plecami kobiet je obgaduje - to jakiś podrzedny ciulik . dobrze bym sie mu przyjrzała z jakiego powiodu tak sie zachowuje - moze ma do tej koleżanki zlosć o cos i tak sie chce na niej odegrać ? czemu wierzysz mu tak bezkrytycznie ?

Gość Instant Magic
Ja bym jej się zapytała wprost czy rzeczywiście tak mówi,ciekawe jaka byłaby jej reakcja.

Gość Instant Magic
w obecności tego kolegi oczywiście.

Gość kunnoun
a ja wierzę, że tak robi Nieraz takie zachowania obserwowałam wśród dziewczyn i kobiet Mogłabym tu godzinami pisać Niestety dziewczyny do zbyt uczciwych i szczerych nie należą Uważaj na nią i poobserwuj trochę To może sama zobaczysz to czego nie chciałaś widzieć :)

Gość czerwonykaptur
No tak... tylko po ludzie zajmują się takimi intrygami? Ja nie wiem, może mnie rodzice inaczej wychowali ale dla mnie to niepojęte, nie kumam sensu tego wszystkiego. Ta mi obrabia tyłek chociaż jest ode mnie sto razy ładniejsza, kiedy jej się pytam dlaczego tak robi to odwraca kota ogonem i się wypiera i próbuje mi uzmysłowić jaką jest moja przyjaciółką, jak wiele dla niej znaczę. A kolega mam wrażenie próbuje mnie z nią skłócić a przynajmniej postawić ją w bardzo złym świetle. Osobiście wiem że ona nie jest lojalna, bo obserwuje sytuację od dłuższego czasu i widzę jak traktuje inne nasze koleżanki. Zauważyłam, że wszystkie obgaduje. Jak ktoś nie przywiązuje uwagi do ubioru i wygląda nieco gorzej to w ogóle dla niej nie istnieje jako człowiek. Nie wiem czemu się tak zachowuje.. zaczęło mnie to lekko irytować. Że też ludzie się zajmują takimi pierdołami...

to się odsuń od niej,skoro uważa się za lepszą ,niech szuka podobnych do siebie.

Gość chinota
sama widzisz skoro przy tobie obgaduje inne dziewczyny to przy innych obgaduje ciebie... nei wiem to taki charakter najwidoczniej inaczej nie potrafi. Też mam taką koleżankę i szczerze mówiąc mnie to wnerwia, jak zauważyłam że cudze intymne sprawy omawia na forum publicznym to jej więcej o sobie nie powiedziałam ani słowa, bo nie mam ochoty żeby pół miasta wiedziało o moich sekretach. Wydaje mi się że to co mówi ten twój kolega to może byc prawda... Ona mimo tego że jest ładna, to chyba ma jakieś kompleksy albo ciężki charakter, w ten sposób się dowartościowuje, no cóż..