Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mn,v,vk;jb

DZIEWCZYNY, DZIEWCZYNY, RATUJCIE:( CZY MAM U NIEGO SZANSĘ??

Polecane posty

Gość mn,v,vk;jb

Spotykam sie od pewnego czasu z chłopakiem, który baaardzo mi się podoba(zakochałam się okropnie:( ). Świetnie sie dogadujemy, ma fantastyczny chrarakter. Problem tkwi w tym,ze czuje się gorsza od niego... On ma wykształconych rodziców, wykształcona siostre lekarkę, ładny dom... a ja mam dom taki sobie, duzy na 2 rodziny, ale w srodku nie jest tak perfekcyjnie wystrojony nowoczesnie- raczej taki sredni... niektóre rzeczy do remontu by sie nadały.. moja mama nie jest tak wykształcona jak jego rodzinka... nie wiem... boje się,że zostawi mnie z powodu róznicy w "poziomach":( chociaz on nie robi z tego problemu, nie wywywzszał sie nigdy.

Gość mn,v,vk;jb
w dodatku on jest taki bogatszy odemnie...myje zęby drogą szczoteczką elektryczną a ja taka zwykłą ...z biedronki..za 2.99...czuję się od niego gorsza..czy on mnie zechce?

Gość mn,v,vk;jb
karygodne--- tak, wiem, tez sobie tak tłumaczę:) tylko własnie... moja kolezanka osatnio mi tak powiedziała,że moga byc problemy z tego,że ja jestem jakby biedniejsza, z nizszego poziomu, a on jest inny... I w ogóle teraz jak przychodzi do mnie do domu to sie martwie czy zauwaza,że np. nie mam nowoczesniejszych okien, albo że w kuchni schodzi farba ze sciany:(

Gość mn,v,vk;jb
to, z ta szczoteczka to podszyw

Gość kochaniutaka laleczko
przestan się przejmowac...jak cie kocha to cie nie zostawi a nawet jesli cie zostawi to znaczy ze glupi głupek zz niego...a po drugie to o przeciez nie wie ze ty myjesz zeby szczoteczka z biedronki...niech się cieszy ze wogole się myjesz

Gość mn,v,vk;jb
albo że mój tata ma ma dziurę w skarpetce a na obiad znowu chinskie zupki w proszku:(

Gość taka jedna co nie jedno wie:)
a on co za jeden , co studiuje lub co planuje z życiu robić?

Gość mn,v,vk;jb
studiuje zaocznie mechanike i budowe maszyn, a na codzien pracuje jako kierowca ciężarówki

Gość taka jedna co nie jedno wie:)
no to masz szanse , gorzej jakby studiował medycynę :D życzę szczęścia ! :D:D:D

Gość mn,v,vk;jb
dziekuje, jestes kochana!!!:)