Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotekoot26

Zobaczcie jakie fajne!!

Polecane posty

Gość kauczukowe rolki
nom fajne ale cena na kup teraz plus wysyłka 28 zł- za używane buty dla dziecka ;) powodzenia...

Gość lkhhfdyhfvkku
za tyle to ja mam nowe z sklepu..

Gość ło matkooo
wez mnie nie rozsmieszaj ta swoja aukcja..te buty maja byc fajne?? toz pełno takich w kazdy sklepie w podobnej cenie jak te twoje z wysylka...no litosci:O

Gość kotekoot26
na pewno takie jak te kupicie za taka cene w kazdym sklepie :) zal mi was, bez kitu... Mnieman ze w waszych miastach to kazdy sklep co pare metrow to H&M. Moze i kupicie za taka cene nowe ale smierdzace gumą trampy w których noga się gotuje. Nie ma to jak mamusie oszczedzajace na dzieciach i kupujące badziew bo tani!! Powodzenia

kotekot czy jak ci tam,naprawde myslisz,ze takich trampach noga sie nie poci tylko dlatego,ze sa marki HM ? wez sie nie osmieszaj kobieto:D

Gość ło matkooo
nie a to jak mamusia handlara ktora probuje wmowic wszystkim ze uzywane buciska sa najlepsza rzecza pod sloncem...spadaj:D

nie wszystko co tanie oznacza badziew ;) i chcę Ci powiedzieć, że H&M jest jednym z tych lipnych sklepów gdzie szyje się all na skalę masową i z kiepskich jakościowo materiałów, na zachodzie H&M to lumpex ;]

Gość ło matkooo
swoja droga to juz chyba lepsze najtansze buty ze sklepu niz uzywana tandeta z logo HM.. litosci,z jakiej wsi jestes ze dla ciebie marka HM to jakies cudo?????????

Gość no wez nie przesadzaj
sugerujesz, ze wszystko co tanie jest badziewne? widac tak sie znasz.. zaskocze cie, h&m to tez made in china i tez wali guma - wiem, bo kupowalam tam buty i wiecej tego nie zrobie, to raz - dwa, mozna dostac taniej nowe i RTAK SAMO smierdzace :-) Wiec logika jest oczywista. A za taka cene NIE SPRZEDASZ tych butow chocbys sobie nas tu wyklinala ile chcesz, po prostu cena z dupy, powodzenia :D I jesli mowa o oszczedzaniu na dzieciach - sugerujesz, ze kupno nowych jest wiekszymooszczedzaniem niz kupno uzywanych nie wiadomo po kim i z jakiego domu? Zrozum, ze jestes w bledzie misiu o malym rozumku...

o, można sobie kupić używanego grzyba :o używanym butom mówię nie!

Natepna mamuska ktora mysli ze kafeteriuszki to glupie barany i kupia wszystko nawe uzywane gumowe trampki. :O Tez bym w zycciu uzywanych butow nie kupila, uwaza ze to bardzo niehigieniczne nawet u dzieci.

Gość ło matkooo
no i co autorko ,masz jeszcze jakies argumenty??? hha..chyba nie:D

Gość kotekoot26
i jakos sie wasze wrozby nie spelnily, glupie kwoki, bo buciki sie sprzedały. Nie wszyscy maja takie wysokie mniemanie o sobie jak Wy, Same na pewno kupujecie nawet majtki uzywane ale na kafeterii mozna nie byc sobą i grac wielkie gwiazdy... eh zal mi was. NARA

Gość gtgtr
ktoś wyżej napisał,ze na zachodzie h&m to lumpeks.. gówno prawda.. mieszkam w Niemczech czyli prawie jak zachód hehe i rzucają się na h&m niemcy jak głupcy..sprzedałam wiele rzeczy h&m na ebayu nawet drożej niż kupiłam i to używane.. co do jakości nie mam zastrzeżeń.. ale nigdy nie kupie używanych butów nawet dziecku.. wole mieć tanie,a nowe

Gość aaaaalicja
nie wiem ale w uk h&m to taniocha na jeden sezon ;) lubie za to h&m bo ma przystepne ceny i jak cos sie zniszczy czy znudzi nie jest szkoda walnac w kąt ;)

uzywanych butow to bym nie kupila. Ale h&m lubie. Kupuje bardzo duzo dla synka ubranek i nie wiem mi sie jakos nie niszcza. Po praniu nic sie nie dzieje i sa jak nowe. Jedynie sama kiedys przypadkiem biala bluzke mu zafarbowalam. Ale jestem zadowolona z jakosci. za to w smyku juz nieraz sie przejechalam. Chociaz nie pwowiem bo Wójcik i Cocodrillo maja lepsza jakosc ale na h&m nigdy nie narzekam