Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama_Malgosia

Gdzie kupić nowy becik do chrztu - śląsk

Polecane posty

Gość Mama_Malgosia

Za niedługo czeka mnie chrzest syna, ma 6 tygodni. Doradźcie mi, gdzie kupić ładny becik w Bytomiu lub okolicach? Szukam w różnych sklepach, ale te beciki są ohydne. Chciałabym coś atłasowego i NOWEGO, taki materiał najbardziej mi odpowiada. Używane rzeczy odpadają. Do tego będę potrzebować ubranek... W co ubierałyście swoje pociechy do chrztu? Wybór kreacji jest ogromny, ale chciałabym coś tradycyjnego :)

Gość buahahahah jakas ty glupia
rozumiem,ze mamy wsiasc w auto/pociag/samolot...przybyc do Bytomia i polatac za ciebie po okolicznych sklepach?? tak????? o allegro slyszalas tępa locho???????????

Gość ło matkooo
aha, mamy ci kupic i przyslac tak?

Gość u mnie bylo i jest odwrotnie
w FIDO w kcach widziałam dużo różnych becików a raczej rożków :D jak chcesz mieć np na zamówienie to jest babeczka w Piotrowicach co Ci uszyje becik jaki chcesz :) w Chorzowie na Wolności też jest sklep z bajerami dla dzieic w powórzu taki od lat co najmniej 30 w 1 miejscu D: i tam też jest dużo rożków do wyboru, ale moim zdaniem to najlepiej na allegro :) siedząć w domu możesz powybierać co Ci pasuje :D nie wiem w czym gustujesz :) moj maly mial pajaca z aniolkiem na piersi i pod szyja cos jakby atlasowa muszak i kolnierzyk :) niektorym sie to wydaje kiczowate dlatego nie namawiam :D mnie sie podobalo :)

Gość saleminka8
buahahahah jakas ty glupia jakaś Ty głupia chyba,bo pytanie kierowała do osób z okolicy co nie hehe :P

Gość saleminka8
zmuś czasem mózg do pracy hehe

Gość do llalalallalalaaaa
saleminka głupia koorvo wszedzie pyszczysz..idz w chooj walnij baranka to moze ci sie polepszy...jebana pierdolona dzifffko:D

Gość cytrynek
proszę sprawdzić na ulicy Katowickiej blisko pętli na Sikorskiego jest tam sklep z takimi rzeczami

Gość Mama_Malgosia
Dziękuję za POŻYTECZNE wypowiedzi :) Na pewno skorzystam z tych adresów. PS Od razu widać, które komentarze są pisane przez tzw. "dziecko neostrady". Lepiej zajmij się smarku nauką, chociaż i tak z takim słownictwem masz marne szanse na dobrą przyszłość