Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Witam , Mam pytanie tego rodzaju. Uprawiałam sex z chłopakiem podczas miesiączki (jednakże było to 1szego dnia i zazwyczaj jest ona słaba). używaliśmy prezerwatywy ale co najgorsze ze zsunęła sie ona mojemu facetowi i utknęła mi w środku , wysiusiałam ją dopiero drugiego dnia. Miało to miejsce 13 kwietnia. Od tamtej pory dostałam miesiaczkę w maju dokladnie 13. Mój cykl wynosił ostatnio 29 dni , choć bywało że czasami mi się przedłużał i nie mialam miesiaczki troszkę dłużej, ale teraz sie boję bo już od 3 dni powinnam mieć okres a jego nie ma.Proszę odpowiedź mi bo strasznie sie niepokoję.Nie chciałabym jeszcze zajść w ciażę Czy Dziekuję i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pseudonim artystyczny 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Dla pewności zrób test. Istotne jest czy prezerwatywa utknęła tam podczas stosunku czy 'po finale'? Te wahania mogą być również spowodowane stresem jaki odczuwasz w związku z niepewnością, niekoniecznie są oznaką ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Możliwe że i przez stres . Jeszcze do niedawna troszke sie odchudzałam. Z 54 kg spadłam na 46 czy to też może mieć jakieś znaczenie?? powiedźcie mi proszę jeszcze jakie są takie podstawowe objawy ciaży ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pseudonim artystyczny 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Jeśli dodatkowo w krótkim okresie czasu zrzuciłaś sporo kg, to jest jak najbardziej prawdopodobne. Pierwsze objawy ciąży, obiektywne, pojawiają się dopiero po kilku miesiącach, więc póki co nie masz co na nie liczyć. Kup test i zrób go. To najrozsądniejsze, co teraz możesz zrobić, zamiast sobie włosy z głowy rwać (być może niepotrzebnie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 jak schudłaś dosyć dużo to też może być powód że twoja miesiączka się spóźnia. a jak byś mogła na moje jeszcze zobaczyć.nie dawno coś odpisałaś. a ja też coś napisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Dziękuję Ci ślicznie za pomoc . Podniosłaś mnie troszeczkę na duchu :) Bo cały czas sie tym zamartwiam a z testem zwlekam bo boję się wyniku negatywnego :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Fakt schudłam sporo ale w czasie okło 3 miesiecy a jak dotąd miesiączke miałam za każdym razem regularnie najwyżej 1dzień spóżnienia. A teraz juz mam 3:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pseudonim artystyczny 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Co ma być to będzie, a Ty przynajmniej dzięki wynikowi będziesz miała pewność na czym stoisz. Daj znać jak Ci poszło, powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Jasne napewno napisze. Możesz mi chociaż podsunąć nazwę jakiegos w miare wiarygodnego testu ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 Ja dzisiaj użyłam Quick Vue :) 18 dni po stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 I jak poszło ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 no nie jestem w ciąży.jedna kreseczka:):) mówiłaś że Twoja koleżanka też uważa że ten test jest wiarygodny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 wg niej jest ja jeszcze go nigdy nie używałam. Wykonywałam tylko raz test ale w takim żółtym opakowaniu z bobasem i wtedy tez wyszła mi 1 kreseczka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 ja już chyba wszystkie testy robiłam a ile kasy na to straciłam to masakra. inni mówią jeszcze o badaniu beta.idziesz do przychodni ale płacisz ok 30 złotych i to są najlepsze wyniki .tak mówią ja nie wiem bo nie robiłam tych badań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maryśka2009 Napisano Czerwiec 24, 2010 ten żółty test z bobasem nazywa się bobo-test,jest wiarygodny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 No wtedy byłam z niego zadowolona bo i wynik był dla mnie zadowalający :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 ja robiłam Quick Vue dzisiaj rano i wyszło że nie jestem.a stosunek miałam 18 dni temu,wyszłoby już gdybym była w ciąży???Proszę Cię Maryśka o odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 ten co ja robiłam ma czułość 25 ml/u/ml.wyszłoby już? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 raczej tak, testy juz po tygodniu wykrywają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 A to dobrze Dota :):)Cieszę się:):)a Ty kiedy zrobisz test??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 po pracy ide do apteki i kupuje test. choc wszyscy mi piszą ze głupia jestem bo pisze brednie jak mozna zajsc w ciąze i miec miesiaczkę itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 można mieć lekkie plamienia jak jest się w ciąży a jak miałaś normalną to nie jesteś w ciąży.ale kup test dla pewności:) trzymam kciuki :) daj znać jak zrobisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no jasne juz na bank Cie Napisano Czerwiec 24, 2010 wyjdzie ci negatywny wynik... mialas miesiaczke...sama piszesz ze masz cykle nieregularne a do tego jeszcze sie odchudzalas (szkoda ze nie napisalas ile masz wzrostu) jedno co mnie dziwi to to,ze nie zauwazylas ze prezerwatywa zniknela...byla i nie ma...dopiero jak z ciebie po 2 dniach wypadla to sie zorientowalas...to jest dziwne.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 No hej dziewczyny a jak ja rbiłam dzisiaj test i wyszedł nagatywny a stosunek miałam 18 dni temu to mogę być spokojna???czy nie ??18 miałam lekkie plamienia.Najpierw poleciało ze mnie a później coraz mniej leciało.mogę być spokojna że nie jestem w ciąży???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach