Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perłowa perełka

Czy jeśli w 4 miesiącu mam już duży brzuch, to znaczy, że...

Polecane posty

Gość Perłowa perełka

będzie on rósł aż do 9 miesiąca i będzie ogromny? Czy może być tak, że np. w 6 miesiącu już przestanie rosnąć? Jestem dopiero w połowie 4 miesiąca a brzuch mam już, jak niektóre dziewczyny w 6 :o Boję się, co będzie dalej.

Gość Perłowa perełka
Hej nikt mi nie odpisze? :(

Gość Przyszla mamusia
moze poprostu masz duzo wod plodowych.nie ma sie co martwic:)

Gość BEACISKO
a ja w 7 i mój brzuch jest strasznie mały... szczegolnie rano.....

to też zalezy jakie się ma mięśnie brzucha, im mocniejsze, tym brzuch mniejszy

Gość Perłowa perełka
Ta jasne od 3 tygodni ma wzdęcia przez cały dzień, od rana do wieczora :o

Gość Przyszla mamusia
matkaizona jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to nie odpowiadaj i nie szukaj zaczepek.

Gość BEACISKO
ja tam bym chciala zeby urosl bo tak to nawet nie widac ze w ciazy jestem...... nadymam sie, wypinam przy znajomych a tu i tak każdy nie wierzy ze to 7 m-c;/

Gość Przyszla mamusia
ja tam nie wiem w sumie od czego zalezy wielkosc brzuszka.ale kazde cialo jest inne moze powinnas pojsc do lekarza i zapytac czy wszystko jest ok.a mialas juz usg?

Gość Perłowa perełka
Z małym lepiej, bo lżej i łatwiej pomalować paznokcie u stóp ;)

Gość Przyszla mamusia
ja jestem w 7 i w sumie duzy mam brzuszek ale tak jak mowilam kazda kobieta jest inna

Gość Perłowa perełka
USG miałam 2 tygodnie temu, to był 13. tydzień. Ale wtedy jeszcze mi tak bardzo brzuch nie odstawał ;) Najbardziej odstaje mi w okolicy pępka

Gość Przyszla mamusia
matkaizona idz tam gdzie cie szukaja czyli dawac dup...jak napisalas jestes wredna idiotka.spadaj

Gość Przyszla mamusia
moze bedziesz maiala taki szpiczasty brzuszek.co do malowania paznokci ja juz nie umiem malowac.

Gość Perłowa perełka
Popieram! Matkaiżona nie interesują mnie twoje komentarze, spadaj :P

To nie ma znaczenia. Kobiety mają różne brzuchy każda ciąża jest inna nie masz się czym martwić. Teraz możesz mieć większy a później może aż tak nie rosnąć.

Gość Perłowa perełka
Hehe ja jeszcze daję radę pomalować, ale już mi trochę ciężko, bo jak tak siedzę zgięta, to mnie ciśnie. Na szczęście rodzę dopiero w grudniu, więc pod koniec już nie trzeba będzie malować, bo i tak się będzie chodzić w zakrytych butach, to nie będzie widać ;) Albo męża przeszkolę i będzie mi malował hihi

Gość Przyszla mamusia
ja juz dziennie jakos paznokcie obcinam bo nie wiem kiedy juz nie bede umiala a wstyd bylo by pojsc z takimi szponami u nog :):):):):)albo chlop bedzie mi obcinal

ja mam 22tydzien i brzuch zaczyna mi dopiero widac. A z paznokciami pod koniec to będzie masakra. Ale gorzej będzie mieć buty na sznurówki tak pod koniec.

Gość Przyszla mamusia
dlatego ja kupuje balerinki co sie same wkladaja ja juz mam problem zeby sie na lozku przewrocic

dziewczyny to tak 38-39 tydzien trzeba się będzie wybrać do salonu na robienie paznokci wtedy będą ładniutkie profesjonalka i nie będzie obciachu:)

Gość Przyszla mamusia
tez pomysle o salonie.bo naprawde ciezko sie schylic.a wlasnie mialam pytac o sex wam tez sie juz nie chce?czy tylko ja tak mam

Gość Przyszla mamusia
matkaizona idz na inne forum tak gdzie pasujesz mowilam ci juz.tu nikt nie bedzie czytal tego co piszesz.jestes jakas idiotka co daje dupska i jeszcze piszesz ofen o tym gratuluje i nie zazdroszcze twoim dzieciom wrecz wspolczuje im takiej matki.kretynka

Przyszla mamusia ale jak sie rodzi grudzień lub listopad to raczej balerinki przeszkadzaja

Gość Przyszla mamusia
no takwtedy meza pomoc bedzie potrzebna.ja mam termin an wrzesien wiec mi sie uda w balerinkach przejsc ciaze

Gość Przyszla mamusia
ale pamietam poprzednia ciaze rodzilam w marcu i musialam kupic buty o dwa rozmiary wieksze bo nie umialam w lydce zapiac to byla masakra

to zalerzy od dnia :) Ale w koncówce już nie można bo można poród przyśpieszyć chodzi chyba o 6-4 tyg przed terminiem już nie można bynajmniej tak wszędzie pisze. A właśnie na stronce www.pampers.pl jest fajny kalkulator ciąży tydzień po tyg wymaga rejestracji ale polecam fajna sprawa zobaczcie sobie