Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perłowa perełka

Czy jeśli w 4 miesiącu mam już duży brzuch, to znaczy, że...

Polecane posty

ja wczesniejsza ciąże w klapeczkach urodziłam 1 września więc lajt a teraz mam 1listopad. Ale o klapeczkach myśle bo mieszkam teraz w grecji a tu pogoda do listopada to ponad 20stopni więc tylko trzymam kciuki żeby wcześniej się nie zje*** zepsuła.

Gość Przyszla mamusia
matkaizona madry sie domysli glupi bedzie pytal.laska spadaj.

A mam pytanie robiłyście USG połówkowe i wad genetycznych czy wrodzonych? Bo te obydwa trzeba robić między 20-25tyg jakos tak. Ja jestem tutaj krótko chodze do lekarza jest to polka ale dziwnie mi się wydaje że jakoś zabardzo zalerzy jej na kasie. Dla mnie dziwne w tamtym tyg miałam połówkowe a za tydz mam mieć to drugie. nie można było razem tego zrobić?

Gość Przyszla mamusia
ja 1 raz slysze o takim usg.

Gość Perłowa perełka
Może na jakimś innym sprzęcie się robi, bardziej dokładnym? Nie wiem, bo ja dopiero w 15. tygodniu jestem i nie miałam. Olewajcie wpisy matkiiżony, bo nie ma sensu wdawać się z nią w dyskusje.

Gość Perłowa perełka
Przyszła mamusia jeśli jesteś w ciąży, to ty już jesteś mamusią, a nie przyszłą :D

Gość BEACISKO
oj dziewczynki poprostu ignorujcie ją to sobie da baba spokój.....Z sexem... mmmmmm... mi sie chce ale niestety mi nie wolno bo mam skrucona szyjke i skurcze a termin dopiero na wrzesien;/ paznokci u stop tez nie umaluje juz- musze sie bardzo rozkraczac;) a wtedy wszystko mnie boli... a jesli o usg polowkowe chodzi to ja mialam- u mnie kosztuje 150 zł -trwa ok 45 minut z badaniem i sprawdza wszytski narządy dziecka, paluszki, twarzyczke itp... salon dobry pomysl ale chyba nie na malowanie paznokci tylko golenie nóg bo z tym tez mam mega problem

Pytam bo jak byłam w pierwszej ciąży i byłam w pl to miałam usg robione ale chyba nie miałam tego genetycznego ale nie wiem po co mi to dodatkowe różnica między dziećmi 3 lata bez konfliktu dziecko wczesniejsze zdrowiutkie traz też nie mam problemów a ona mnie wysyła. Puście ignora na niechciane wpisy i będzie wszystko dobrze wkońcu się znudzi

Gość BEACISKO
ja mialam jedno w 13 tyg. wtedy coś mowila o usg genetycznym bo sprawdzala np przeziernośc karku czy dlugosc kosci nosowej w celu wykrucia zespolu downa a drugie to polowkowe w 24 tyg.

Gość hhhhhmarylka
beacisko idiotko polowkowe w 20tyg jest a nie w 24 :O

Idiotko???? Błachahahahahaha jak nie wiesz to się nie udzielaj. Jak już tak twierdziesz to pewnie dokładnie w połowie ciąży i tylko w jeden dzień można?? Poszukaj sobie na necia albo zapytaj lekarza. Ej ale tu jest fajnie ...

Gość Perłowa perełka
Ja nie wiem ska się biorą tacy ludzie, że on razu wyjeżdżają z wyzwiskami. Moja siostra też miała połówkowe w 22 tygodniu, bo jej lekarka była na urlopie. I co? Nie wyszło jej takie jak trzeba? Bez przesady.

Ja miałam teraz robione połówkowe i byłam w 21 i jakoś wyszło. No chyba że wyniki są błędne i lekarze się na tym nie znają?? Jak myślicie może lekarze to debile i nie wiedzą co i kiedy się robi?? hhhhhmarylka to podaj swój nr to ja powiem mojemu lekarzowi żeby się z Tobą rozmówił nauczysz go czegoś... błahahahahahahaha

Gość hhhhhmarylka
Malvka zamknij juz odbyt bo ci gownem tryska hahahhaa, ciekawe jak dziecko wysrasz

Gość Perłowa perełka
Za takie teksty to normalnie powinien być od razu IP ustalony i zablokowany :o

Niema czym się przejmować. Ludzie którzy mają źle w domu i nie powodzi im się w życiu tacy poprostu są. nikt uwagi w realu nie zwraca na nich więc w sieci próbują zabłysnąć. PERŁOWA PEREŁKA A jak się czujesz w ciąży wszystko ok? Tylko tyle że brzuszek urósł? Mnie ostatnio zaczyna boleć krzyż i podbrzusze. W pierwszej ciąży było ok czułam się super a tą źle przechodze.