Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azaliowa mama

jestem złaaa:/ kolejne krwawienie w miesiącu na tabl. AZALIA, miał tak ktoś?:/

Polecane posty

Gość azaliowa mama

jeszcze żeby to było plamienie, ale drugi raz w odstępie kilku dni mam dość mocne krwawienie, ból brzucha, wszystko napuchnięte tak jak przy prawdziwej miesiączce, to moje pierwsze opakowanie tabletek jednoskładnikowych Azalia dla karmiących. zostały mi 3 tabletki do końca, ale mam jeszcze wykupione jedno op. i szkoda mi wyrzucić do kosza 38zł:o z resztą córka jeszcze ciągnie nad ranem raz dziennie cyca i muszę ją tego w miesiąc oduczyć i będzie ciężko, więc nie mogę przejść na Yaz (mam już dwa op., bo kupiłam przed ciążą zanim zaszłam, nie zdążyłam wziąć:p). czy miałyście też takie akcje na tej minipigułce? :o

Gość odstaw to dziadostwo
ja se tak porobilam ze mialam po 2-3 okresow w miesiacu, nie plamien tylko normalnych krwawien, odstawilam je w lutym do tej pory nie doszlam do formy :(

Ja krwawilam/plamilam niemal non stop przez 4mies. Podobno tak sie nieraz dzieje i moze trwac do szesciu mies. Teraz juz mi sie wszystko uregulowalo i od miesiaca nie krwawie.

Gość azaliowa mama
dajcie spokój, już nie wyrabiam, niedawno co krwawienie, teraz znowu:o jeszcze brzuch mnie boli,krzyż, chodzę wkurwiona, aż taka piłka mi wystaje jakbym była w 4miesiącu:) ale muszę się przemęczyć zanim wyeliminuje tego porannego cycka, bo nie chcę odstawić i zaliczyć wpadki, a miesiąc bez seksu? ehhh nie ma takiej opcji:p

Gość Mam Córeczkę:)
Ja jak slysze Azalia to az mi slabo sie robi!!!!!! Jak dla mnie to najgorsze gówno jakie moze byc tak burza hormonalny uklad u kobiety ze szok. Ja zaczelam pierwsze opakowanie tydzien temu od 3 dnia stosowania zaczelam wymiotowac, zawroty glowy, straszne bole, mdlosci ze strachu ze moze jestem w ciazy zrobilam 4 testy wszystkie negatywne. Przed wczoraj je odstawilam bo juz poprostu nie mialam sil nawet przy malej nic zrobic wczoraj czolam sie jeszcze fatalnie wymioty i zawroty glowy a dzisiaj od rana bol brzucha krzyza glowy no i wlasnie dostalam krwawienia niby takie delikatne narazie ale pewnie jutro to mnie zaleje. Ja wiem napewno nigdy wiecej nie wezme tych tabletek do ust wole mala odstawic od cycka i zaczac brac znowu Yasmin puki nie zaloze spirali