Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Czy ktoś wie kiedy sa dni płodne?? Każdy jest inny i inaczej trwają jego cykle ale chodzi i oto czy ktoś wie jak to obliczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 tego sie nie liczy, to sie wyznacza na podstawie długości cyklu i momentu owulacji. wiesz w jaki dzien cyklu masz owulacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 tzn oczytałam sie tego troszeczkę i z tego co wiem to owulacja czyli to jajeczkowanie ystępuje zawsze 14 dni przed kolejną miesiaczką tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 nie. występuje na 10-16 dni przed następną miesiączką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Yhy no ale sprawdza sie to zazwyczaj u osób z regularną miesiaczką a mi np w tym miesiacu już sie spóźnia 4 dni:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 to sprawdź sobie po śluzie czy masz płodne czy nie płodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Płodne wtedy gdy Śluz jest juz taki gesty ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 dziewczyno, jak bedziesz tak panikowac to w zyciu tego okresu nie dostaniesz. zrobże sobie te bete z krwi (bo w normalny test jak znam takie sytuacje nie uwierzysz) i uspokój sie. "Dota067 - Yhy no ale sprawdza sie to zazwyczaj u osób z regularną miesiaczką a mi np w tym miesiacu już sie spóźnia 4 dni" po pierwsze - teraz to Ci chyba i tak nieistotne czy mialas dni plodne czy nie, bo juz po fakcie :D po drugie - sama obserwacja sprawdza sie u kazdego, tylko antykoncepcja na tych obserwacjach juz nie. Aggggggggo - po samym śluzie to nei powiem co mozna sobie sprawdzic. śluz płodny mozesz miec w miesiacu kilka razu, co nei znaczy ze bedziesz miec kilka owulacji. najpewniejszą metoda jest temperatura plus śluz plus szyjka macicy. a postawą - dwa peirwsze lelementy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 www.28dni.pl tu sobie poczytaj co i jak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 no zgadzam się frufru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 ja dzisiaj zrobiłam test 18 dni po stosunku i wyszedł negatywny czyli że nie jestem w ciąży. Quick Vue a jego czułość to 25 ml/u/ml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach