Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejhej 2

Co sądzicie o tej figurze ??? Możecie oceniac od 0 do 10

Polecane posty

Ooo, ja przy tym wzroście ważę prawie 15 kg więcej i jestem szczupła. Na pewno grubsza od Ciebie, ale szczupła... Bardzo mało ważysz.

Gość hejhej 2
kobietki znowu odbiegacie od tematu... miałyscie po prostu ocenic mnie piszac cyferkę a nie diagnozowac moje zdrowie psychiczne, fizyczne i Bog wie jeszcze co :)

Gość poprostu nie wiem co powiedzie
nie rozumiem ludzi ktorzy pipieraja CHORA WAGE I FIGURE nie rozumiem to przez takiech popaprancow jak wy dziewczyny choruja i tak jak autorka odhcudzaja sie do kosci to jest NIENORMALNE !!!!! LUDZIE WY WEZCIE SIE ZASTANOWCIE NAD TYM CO PISZECIE przeciez ona wazy 45 KG na 170 CM i jest WYGLODZONA !!!!!!!!!!

Gość no i co z tego. zajmij sie
soba. uwzam, ze wyglada bardzo atrakcyjnie

Dla osób dorosłych wartość BMI wskazuje na: < 15 - wygłodzenie 15,1 - 17,4 - wychudzenie (spowodowane zwykle przez ciężką chorobę lub anoreksję) 17,5 - 18,5 - niedowagę 18,5 - 24,9 - wartość prawidłową 25,0 - 29,9 Okres przed otyłością - nadwagę 30,0 - 34,9 I stopień otyłości 35,0 - 39,9 II stopień otyłości >= 40,0 III stopień otyłości (otyłość kliniczna) a gdzie nasza autorka miesci sie z tym sowim 15.6 ??? jak mozna popierac i chwalic cos takiego JAK ?????????????????????

wy SLEPI JESTESCIE ??? nie widzicie tych wystajacych ZEBER iKOSCISTYCH PALCOW i RACZEK JAK GALAZKA ?? a po co skrzyzowala nogi niech rozprostuje zobaczymy 2 patyczki z wielki przesiwtem miedzy nogami po co polozyla te rece na biodrach ?? niech odlosnI kolejne kosci?? PRZECIEZ TA DZIEWCZYNA SIE NA ODDZIAL NADAJE

Gość hejhej 2
pogieło cię ? moze na oddział to ty sie nadajesz z wielką dupą i cellulitem ;? odwal sie odemnie po co piszesz takie komentarze ?? idiotka szkoda słow na takich pustych prostaków jak ty :?

hejhej 2 nie bede wdawala sie z dyskusje z laska ktora wyglad ajak kosciotrup uwaza ze ma swietna figure i odchudzila sie do 45 kg na 170 cm a te teksty o dupie i celulicie daruj sobie spodziewalam sie tego po Tobie nie akceptujesz ze jestes chuda i niezdrowo wygladasz to wymyslasz ze inni moga byc grubi bo dzielisz ludzi chyba tylko na chudych i grubych nie zauwazasz z emoga byc szczupli z normalna waga i wygladem

hejhej 2 i podsumowujac dziecko nazywajac mnie prostakiem sama dajesz swiadectwo o sobie

Gość śliczna jesteś, ideał
a ta co ci wrzuca, że masz anoreksję, to jakaś zakompleksiona baba. Wczuła się, aż śmiesznie :P

Gość hejhej 2
hehe no zauwazyłam, ze się wczuła :)

hejhej 2 tego ze jestes chuda i i wyglodzona nie zmieni kilka pochlebycnyh opini jakis nawiedzonych ludzi ktorzy niewiedziec czemu popieraja chore wyobrazenie o sylwetce szkoda ze w naszym kraju tak malo jest edukacji na temat zdrowego wygladu

Gość hejhej 2
hehehe przestan juz bo mnie boli brzuch od smiania XD

tylko uwazaj zebys sie nie polamala z nadmiary wysilku podczas smiania sie i zbey ci te zebra nie popekaly

a chooj wam do jej figury i zdrowia psychicznego.... nikt nie atakuje waszego cellulitu, roztępów, wiszących cycków do pasa, zmarszczek z zazdrości i chamskiego charakteru. Anoreksja to choroba duszy, nie ciała...

żeby Tobie obtłuszczona żyłka nie pękła labo miażdzyca nie zatkała Ci serducha... mogę tak napisać do Ciebie???

proffesórka1 a pisz sobie jak chcesz w nosie to mam mam zdrowa szczupla figure wiec nic mi nie gorzi z tego co piszesz :P:P:P

Gość hejhej 2
hie no ja tez mam w nosie twoja opinie wiec wiesz mozesz isc spac nara :)

hejhej 2 jestem nocnym markiem wiec nie predko pojde spac:P:P pozatym gdybys miala w nosie to co pisze nie odzywalabys sie w ogole i nie ublizalabys mi :P:P:P prawa jest taka ze masz slaba samoocena dlatego odhcudzilas sie do kosciotrupa i wstawilas zdjecie chcialas zbey cie pochwalic chcialas poczuc sie lepsza ten topik wlasnie mial podniesc Twoja samoocene

Gość hejhej 2
hehe kochana ty pierwsza zaczełas mi ublizac i z tego co widzę to ty nie mozesz przestac mi odpisywac :) wniosek jest jeden.... ale możesz sobie pisac nawet przez cała noc chociaz mi podbijasz temat :P pozdrowionka

hejhej 2 no musiala odpisac widze jednak bardzo ciekawi cie co mam do powiedzenia skoro ciagle to czytasz i odposujesz

hejhej 2 a co do podbijania tematu coz nie staniesz sie zgrabniejsza i kobieca od wiekszej ilosci osob ogladajacych Twoje zdjecie i na pewno nie sprawi to ze Twoje poczucie wartosic nie bedzie zalezne od wygladu i opini innych czy sie podniesie glowe daje sobie uciac ze gdybys tu slyszala ze jestes za gruba i moglabys schudnac schudlabys nawet do 40 czy 35 kg zeby tylko byc akceptowana zauwazona chwalona doceniona czy nawet pokochana

Gość baskov1
10 robi wrażenie Piorunujące

Gość slonecznikowa
masakra chyba nikt z was nie widzial ladnej figury:(:(:(

Gość al fredo
umówimy się na randkę?

Gość lololollo
a te 10/10to ona se sama wystawia.malo tego !sama odpisuje wstawiajac pozytywne komentarze:O 🖐️

Gość lololollo
masz ładny brzuch .moj to porazka:O 🖐️