Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiki510

dostalam wezwanie do zusu

Polecane posty

dostalam wezwanie do zusu na badanie z racji iz od polowy kwietnia przebywam na zwolnieniu po operacji/ jak takie badanie wyglada i o co sie moga "czepiac"?

Gość taka jedna co nie jedno wie:)
pooglądaja ranę po operacji, zajrzą w papiery , odpowiesz na kilka pytań i tyle :D

czyli musze miec kartoteke skserowana od lekarza? bo ja mam tylko wypisz szpitalny:/

cholera ludzie choruja na lewo pol roku i nie wezwa a mnie wezwali:/ dlugo takie badanie trwa? bo ja lekarzy nie lubie:/

na wezwaniu musi pisać co masz ze soba przynieść. jeśli pracowałaś to może pracodawca zarządał aby ZUS sprawdził twoje zwolnienie:D

15 minut :)

Gość ladaco
a co sie dziwisz to rutynowa kontrola ludzi na zwolnieniach lekarskich.

Gość ladaco
także spoko , nie ugryzą ciebie to tylko ich praca, ty chorujesz oni sprawdzają czy aby na pewno ...chorujesz:D

Gość jestem za
nie przejmuj sie to zwykla formalnosc,moj maz chyba za kazdym razem bedac na l-4 dostawal te wezwania,to jest poprostu weryfikacja l-4,zabierz tylko wypis ze szpitala,nic wiecej nie jest potrzebne,oni sprawdzaja tylko czy zwolnienie l-4 jest zasadne,takie ich durne przepisy.

no wlasnie pracowalam ale mi nie przedluzyli umowy bo jak stw moge chorowac bo zus mi placi:/ i chyba dlatego mnie wzywaja czy oby napewno mi cos jest:/ mam ten wypis i kazalam skserowac karte w razie w:/

tak tylko ile razy zabierali ludziom l4 bo stw ze moga pracowac a takie obiboki choruja na lewo i nic:/