Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modnapani56

Jak się nie ubierać

Polecane posty

Gość modnapani56

Oglądacie nieraz ten program na Discovery Travel&Living? co o nim sądzicie? mnie strasznie wkurza ta parka

raz obejrzalam,same bzdury.wazne zeby ubranie dopasowac do sylwetki i figury a nie baba z 30 kg nadwagi a legginsy ubiera...albo top tak obcisly ze sadlo z brzucha chce material rozerwac....fuj!no i przesyt np zbyt duzo kolorow i dodatkow to tez nie.to takie 2 rzeczy ktore mnie najbardziej draznia.

Gość modnapani56
mnie wkurza to jak oni się zachowują jak oglądają jak te baby wybierają same ubrania w sklepach. komentują, mówią takim tonem jakby to ostatnie kretynki były bo nie umieją bluzki wybrać a oni tacy wielcy styliści

oni nie maja pojecia o ubieraniu sie.wybieraja takie dziadostwo nie dosc ze drogie to kompletnie nie pasujace do tych ludzi.to tak jak jacykow.on tez ma gust-tylko pojeb by sie ubral w jego stylu.i tez ma ton wielkiego znawcy.jak dla mnie samozwanczy stylisci i tyle.

Gość modnapani56
a poza tym na siłe zmieniają tych ludzi. Widzą że ktoś nie chce ale co tam..oni wiedzą lepiej

kolejny powod dla ktorego tego nie ogladam i nie korzystam z rad takich gryzipiorkow.bo oni nie maja pojecia jaki mam styl co lubie i w czym sie bede czuc dobrze.dlatego tez jest tylu komicznie ubranych ludzi-naogladaja sie glupot i robia cyrk obwozny ze swojej osoby.