Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inssaneczka

czy to zdrada?

Polecane posty

Gość inssaneczka

witam, bylam z chlopakiem 3 miesiace kiedy dostalam buziaka od innego chlopaka . ja sie tego nie spodziewalam, po prostu mnie pocalowal. trwalo to sekunde. moj chlopak uznal ze to zdrada i mnie zostawil. tlumaczylam mu ze to on mnie pocalowal i nie mialam na to wplywu . czy to powod do rozstania i czy to w ogole mozna nazwac zdrada.. ?

Gość kapie mi na balkon z rynny
a to się gościu wykręcił ze związku, nie zdziwiłabym się jakby był z tamtym w zmowie:D

Gość inssaneczka
tak tez myslalam... ale co zrobic jak go kocham ze ja pier***.. ;x a go i tak to nie obchodzi. dodam ze to bylo chyba w grudniu , a teraz minelo 6 miesiecy, do wczoraj bylismy razem ale ta sprawa z grudnia wrocila jakos i juz nie jestesmy razem... ;x nie chce innego ;< a on jest taki ze jak juz mowi ze NIE to znaczy NIE. i jak go odzyskac.. :x

Gość inssaneczka
aha a w przedszkolu bylam parenascie dobrych lat temu , a dla mnie ta sprawa jest powazna, jak sie kocha to mozna oglupiec na punkcie tej osoby a jak zostawi to juz w ogole... on jest dla mnie wszyskim

Gość inssaneczka
heh.... latwo powiedziec. wlasnie ze mi nie przejdzie.. ;x a poza tym nawte nie chce zeby przeszla. on jest idealny , taki Mis, jest do czego sie przytulic i w ogole , czuly, kochany , romantyczny i teraz juz go nie mam ;x zabije sie ;xxx.

oj tam przestan skomlec! tego kwiatu jest pol swiatu i sa fajniejsi.jakby mu zalezalo to by tak nie postapil przeciez to glupie!poza tym mloda jestes tak ci sie zdaje ze to ten jedyny a potem ci przejdzie zobaczysz.idealizujesz go po prostu ale jak sie ma nascie lat to tak jest.

Gość inssaneczka
co ty w ogole gadasz... postaw sie w mojej sytuacji.. ja go nie idealizuje tylko on jest idealny. traktuje mnie jak Skarb. ale chce tylko wiedziec co zrobic zeby go odzyskac, jak postepowac?? nie spotykam sie z zadnymi chlopakami , jedynie z 2kolazankami, mysle tylko o jednym chlopaku i mam wyjeb*** na innych . jak mam mu udowodnic ze jestem dla niego najlepsza? on uwaza ze sa lepsze. a ja mysle ze zadna sie nim nie zajmie tak jak ja(zaopiekuje :) :DDD )

Gość kapie mi na balkon z rynny
on nie jest czasem "wodnik"?

Gość inssaneczka
nie wyobrazam sobie siebie z innym . ani jego z inna . juz sobie razem zaplanowalismy cale zycie.

Gość inssaneczka
25 stycznia sie urodzil

Gość inssaneczka
a czemu niby mialabym kogokolwiek odstraszac? poza tym... bede tylko z jednym ... inni sie nie llicza.......

Gość inssaneczka
Koniec tematu heh .. jakos to bedzie. krytycy ;>

"... ale co zrobic jak go kocham ze ja pier***.. ;x a go i tak to nie obchodzi." NIKOGO DO MIŁOŚCI NIE ZMUSISZ "do wczoraj bylismy razem ale ta sprawa z grudnia wrocila jakos i juz nie jestesmy razem... " TO ZNACZY ŻE SIĘ POKŁÓCILIŚCIE I ROZSTALIŚCIE SIE PRZEZ SPRAWĘ KTÓRA MIAŁA MIEJSCE PÓŁ ROKU TEMU? TO NIE ABY DZIECINNE? TAKA SPRAWĘ POWINNIŚCIE ZAŁATWIC TE PÓŁ ROKU TEMU ŻEBY TAKICH WŁAŚNIE NIEDOMÓWIEŃ NIE BYŁO. "on jest idealny , taki Mis, jest do czego sie przytulic i w ogole , czuly, kochany , romantyczny i teraz juz go nie mam " CZUŁY I ROMANTYCZNY CZY ABY NIE TYLKO W LÓŻKU, BO JAK PRAWDZIWE PROBLEMY SIĘ POJAWIAJĄ TO SIE ULATNIA. ŻYCIE NIE POLEGA NA CAŁOWANIU I GŁASKANIU SIĘ. "ja go nie idealizuje tylko on jest idealny. traktuje mnie jak Skarb" FAKTYCZNIE.... JESTES SKARBEM DLA NIEGO , POKAZAŁ ŻE ZALEŻY MU NA TOBIE JAK NA PODRABIANYM ZŁOCIE. "jak mam mu udowodnic ze jestem dla niego najlepsza? SPRUBUJ VOO DOO " on uwaza ze sa lepsze. a ja mysle ze zadna sie nim nie zajmie tak jak ja(zaopiekuje DD )" BEZ KOMENTARZA... "juz sobie razem zaplanowalismy cale zycie. " JAKBY TAK BYŁO TO BYŁBY PRZY TOBIE NIE ROZTRZĄSAŁ JAKIŚ PIERDÓŁ Z PRZESZŁOŚCI I WYNAJDYWAŁ PRETEKSTÓW ŻEBY CIE OLAC... NIE CHCĘ CIĘ OBRAŻAC ALE PRZECZYTAJ DOKŁADNIE MOJEGO POSTA SZCZEGÓLNIE WYBRANE FRAGMENTY Z TWOJEJ WYPOWIEDZI. JEZELI UZNASZ ŻE NIE SĄ DZIECINNE ... TO PASUJESZ DO ICH POZIOMU. Masz problem niewątpliwie ale tak to jest jak małolaty biorą sie za miłośc, g***o wiedząc o niej.