Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkazona.......

lubicie mnie?

Polecane posty

Gość matkazona.......

bo widze ze chyba wszyscy mysla ze jestem wredna

Gość matkazona.......
nie wiem dlaczego na pomaranczowo jestem :O

Gość sksksksk
nawet kochamy ❤️

Gość pytająca mamusia
ja pierdziele, dorośli ludzie a zachowują się jak dzieci :)

Gość Pogubiłam się ehhh
Biorąc pod uwagę Twoje wypowiedzi czyli też to, że masz pewnie max 16lat, zero znajomych, zero zajęć i zainteresowań :( więc siedzisz tu i zatruwasz Nam życie swoją obecnością to nie tyle, że Cię lubimy, ale jest Nam Ciebie żal :*

Gość fdsddf
o wlasnie dobre okreslenie jest nam cie zal bo masz bardzo smutne zycie

Jeszcze coś ?;) W odróżnieniu od was słabych, nudnych i kretyńskich mamusiek prowadzę bardzo wyrafinowane i czaderskie życie ;) Jestem bogata, na wszysto mnie stać i jestem przebojowa. ;) Zazdrościcie mi wszystkiego ;) Nawet tego, że posiadam dużą wiedzę czego wam brak na każdym kroku, a udowadniacie to non stop ;) NIkt mnie nie przebuje ;) Jestem the best ;)

Gość Pogubiłam się ehhh
Hahahahahahaha ja WIEDZIAŁAM, że właśnie coś takiego odpiszesz :D Usprawiedliwiasz się, a wiadomo co to oznacza :D hahahahahaa Miałam 100% pewności, że napiszesz własnie coś takiego, jak to Ty masz pięknie w życiu i co? Właśnie dlatego siedzisz tu od rana do wieczora buahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :D

Gość Igaaaa20
Jesteś pustą dziewczyną, nic sobą nie reprezentujesz!

Gość bambolina z trombolina
Dżizas, matkazona, ja takie teksty miałam z 10 lat temu, na szczęście z tego się wyrasta, weź se gdzieś zarchiwizuj swoje wypowiedzi - za jakiś czas nie będziesz wiedziała, czy się smiać czy płakać

Gość no właśnie ee e
No, bo to przecież dziecko jest, a teraz wakacje to będzie jej tu pełno. Szkoda mi jej ...

Dziewczyny nie zruszjacie sie tak! Matkaizona to jakis pryszczaty 15-latek ktoremu sie nudzi bo nie ma kolegow i nie ma z kim wyjsc. Wakacje przeciez sie zaczely. A poz tym nie wierze, zeby ktos taki jak wyzej wspomniana miala dzieci albo miala cos sensownego do powiedzenia na naszym dziale. Takich jak ona to sie olewa. Ja szczerze powiedziwszy to nawet nie czytam jej postow .

matkaizona................. Jeszcze coś ? W odróżnieniu od was słabych, nudnych i kretyńskich mamusiek prowadzę bardzo wyrafinowane i czaderskie życie Jestem bogata, na wszysto mnie stać i jestem przebojowa. Zazdrościcie mi wszystkiego Nawet tego, że posiadam dużą wiedzę czego wam brak na każdym kroku, a udowadniacie to non stop NIkt mnie nie przebuje Jestem the best " jezuuu... :D :D :D Ale jestes pojebana :D

Gość ktos .............
no patrząc na Twoją stopke nie wątpie że jesteś bogata , wszak to opłacalny zawód jest powodzenia