Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile potrzebujecie czasu

ile potrzebujecie czasu na grę wstępną

Polecane posty

Gość ile potrzebujecie czasu

jak długo wasz facet musi prowadzic grę wstępną aby kobieta sie rozpaliła? mam na mysli wszystkie pieszczoty lącznie z minetką

minetka trwa u mnie kilka minut nie do rozpalenia, tylko do tego zeby dojsc :) a sama mysl o seksie rozpala mnie na tyle zeby bylo latwo wejsc ;)

no tak, bo to jest cos innego inna sprawa jak jestes z kobieta w zwiazku i nie musisz jej namawiac na zrzucenie ciuszkow a inna jak jestes na randce z kolezanka ;) ja mowie i stalym zwiazku

Gość a ja nie lubie gry wstepnej
najchetniej to lubie wsadzac odrazu w tyłek i to jeszcze bez żelu bo lubie tarcie

Gość ghkioyddhgh
myślę, że ten post wyzej miał być prowokacją pana, sądzącego, że wszystkie panie potrzebują co najmniej półgodzinnego miziania po uszku :D a ja nie lubię gry wstępnej, a jestem kobietą lubię nawet kiedy jestem na początku sucha i odczuwam ból - chociaż nie często mi się to zdarza ;)

Ja za mizianiem nie przepadam. Co nie znaczy, że jestem sucha. Podniecenie rodzi się w głowie, a nie na skutek dotknięcia tu czy tam.

Gość a co to takiego??
jak chce sie bzykac to ściągam majtki i wołam męża.. :D na chooj mi jakaś gra wstępna?? :o

U mnie to wyglada tak spotykamy się, jedziemy w ustronne miejsce i już sam fakt poszukiwań mnie nakręca... znajdujemy i juz jestem gotowa na akcje ;]

różnie to bywa, czasem trzeba trochę więcej czasu, czasem zdecydowanie mniej- nie ma reguły wg mnie ;)