Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina tocek

mój 15 letni syn nie ma kolegów ani koleżanek

Polecane posty

Gość Znam to z autopsji.
Jestem w identycznej sytuacji co twoj syn, tez mam 15 lat i tez nie mam kolegow ani kolezanek tylko szkola -> dom -> szkola -> dom

Gość levesssss
Napisalam sporo na mój temat. Może ktoś mi pomoże. Bardzo chciałabym zmienić moje życie, choć trochę. Mieszać w to moich rodziców?

Gość levesssss
A do tego puszczam sie :-(

A macie może coś takiego, że boicie sie odezwać publicznie ze strachu przed wyśmianiem?

Gość mój syn tez taki jest i był
okazało sie,za ma zespol Aspergera (poczytaj o tym w necie) . Poza tym funkconuje bardzo dobrze, ze wszystkim daje radę, tez go lubia, ale on nie ma silnej potrzeby kontaktu, poza tym jest niesmialy i dosc wmagajacy, jesli idzie o znajomych. Tacy ludziom nie zalezy akurat na aprobacie rowiesników , jak innym w tym wieku, towarzystwem moze byc babcia czy ktokolwiek dorosły, jesli mu to akurat odpowiada , nie dostosowuje sie do grupy, sam wybiera.

Ja właśnie tez mam Aspergera. Alw miałam dwie koleżanki.... kiedyś... :p

Gość Znam to z autopsji.
Może też mam? niektóre objawy sie zgadzają.

podstawa sa problemy z koncentracją uwagi, b. znaczne, ja na 80- % lekcji bujałam w obłokach.

Gość Znam to z autopsji.
No ja też w szkole zawsze myśle o czyms innym, czy to na lekcji czy na przerwie.

Ja jestem b. apatyczna i chyba to działa ludziom na nerwy trochę.... Tzn. pogarsza humor. Mam swoje zainteresowania, luibię jak moge pokagas z kimś nietypowym. Wiele osób kompletnie mnie nudziło, albo tematów. uwielbiałam konie i wkurzało mnie, że w klasie nikt nie miał pojęcia , nie szło z nikim porozmawiac. I nie potrafie tak gadac o niczym, tzn. potwornie mnie to nudzi. uwielbiam dyskutowac ale na określony temat.