Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XgabrielX

ból głowy który nie przechodzi po lekach

Polecane posty

Gość XgabrielX

jak w tytule... od jakichś 2, 3 dni z krótkimi przerwami. przeciwbólowe nie pomagają :O nie spałem przez to pół nocy... wiecie od czego może tak być? jak poszedłbym do lekarza to pewnie powiedziałby, że wymyślam, więc.. Miał ktoś tak?

Gość napoczatekdnia
mnostwo ludzi. Leki nie zawsze dzialaja

Gość XgabrielX
mieszkam w UK i znając go to zapisałby mi paracetamol :O kiedyś byłem, ledwo żywy to zrobił dokładnie to samo.. musiałem żebrać po znajomych o antybiotyki.. ale jak niedługo nie przejdzie to chyba masz rację i będę musiał iść. mimo wszystko byłbym wdzięczny gdyby ktoś wiedział jakie mogą być tego możliwe przyczyny bo miał coś podobnego..

Gość XgabrielX
napoczatekdnia, ale to normalne, że tak długo i w ogóle nie przechodzi?

Gość napoczatekdnia
paracetamol i ibuprofen. Znam to. Tez mam bol glowy. Samo przyszlo samo przejdzie - tak sie pocieszam

Gość napoczatekdnia
zalezy jak silny jest bol. Ale jesli mozesz klikal to mysle ze sredni. Wiec mam nadzeje ze to nic powaznego. Kilkudniowe bole zdarzaja sie. A czy ten bol jest nonstop

Gość sulfodeina
czy jakos tak w skladzie ma kofeina kodeina oraz paracetamol albo ibuprofen dziala na trudne bole glowy.Powinienes i tak znależć przyczyne przeciez to może byc guz albo inne cholerstwo idz do lekarza!

Gość ciotka ziuta
Może uda Ci się zdobyć Nimesil,lub jego odpowiednik-Aulin,nie znam nic lepszego na bóle głowy.

Gość ciotka ziuta
Oczywiście zgadzam się z innymi,najlepiej lekarz.

Gość magtu2
Ja tak miałam, ze tygodniami bolała mnie głowa, nawet badania krwi zrobiłam i były dobre a głowa bolała nadal a leki przeciw bólowe nie pomagały, aż wyczytałam, że może brakować w organizmie magnezu. Brałam magnez przez 2 miesiące i teraz zapomniałam co to ból głowy.

Gość XgabrielX
Dość silny, nie pamiętam, żeby tak mnie ostatnio bolało... Na Internecie właśnie chciałem poszukać trochę informacji. Wyczytałem, że jedna osoba miała identycznie, ale po urazie głowy. A ja jakoś sobie nie przypominam żebym się uderzył, chyba że straciłem pamięć :P Prawie non stop, chociaż była ok półgodzinna przerwa tak rano jakoś. No ale poczekam jeszcze trochę i zobaczę...

Gość XgabrielX
sulfodeina, ciotka ziuta, wybralbym sie do apteki i zobaczyl czy to mają, ale teraz chyba tam nie dojdę, trochę daleko mam. Dzięki za radę. magtu2, przez brak magnezu? w sumie nie wykluczone, dawno nie mialem zadnych badan wiec kto wie. Zrobię chyba tak, że poczekam do jutra, moze zmusze kogos do pojscia do apteki po te leki co wymieniliscie i zobacze.. dzieki za rady

Gość Qarka
Ja też tak mam, po żadnej tabletce ulgi, az w końcu znalazłam sposób : polopiryna tylko mi pomaga