Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kososajsoiajoai

Czy dam radę? Praca sezonowa.

Polecane posty

Gość kososajsoiajoai

Mam 19 lat, długo szukałam pracy sezonowej, bo choć mieszkam blisko morza, większość pracodawców wymagało doświadczenia w handlu, gastronomii. Ja takowego nie posiadam. Dostałam w końcu prace w budce z lodami. Przeszłam już szkolenie, pracodawca przyjął mnie na okres lipiec- sierpien. Problem polega na tym, ze jest to praca po 12godzin dziennie bez dnia wolnego. Na razie jestem nasawiona optymistycznie, ale chciałabym znać waszą opinie, moze ktos w ten sposob pracowal w sezonie? Ciezko wytrzymac?

ja też od kilku tyg szukam pracy przy zbiorach, czy coś w tym stylu. niestety bez skutku. powoli tracę nadzieję :(

Gość kososajsoiajoai
A myslicie ze jest do wytrzymania praca przez 2 miesiace dzien w dzien po 12 godzin?

Gość provokejszyn jak nic
12 godzin?!!?!?!?!?? dzien w dzien?!?!!?!?!?!?!? bedzie ciezko wytrzymac, koles jest jakis glupi ,dlaczego nie zatrudnia tylko jedna osobe?powinien miec 2

Gość kososajsoiajoai
Nie jedną, ma pare osob. Ale to duza budka wiec jest duzo roboty.... Np jedna osoba stoi na kasie, druga na gofrach, trzecia na lodach itp. Kurcze zaczynam się bac tych dwoch miesiecy...