Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawicowy

podczas sexu, gdy kobieta ma orgazm...

Polecane posty

Gość prawicowy

a ja jeszcze nie, to dalej mam ja ruchac czy przestac?

Gość .Sratata
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Dalej...

Ja zostalem uswiadomiony, ze chwila przerwy by sie przydala ... ale to byla taka osoba, ktorej zbytnio nie nalezalo ufac :x

Gość .Sratata
Można odrobinę zwolnić, ale nie przestawać. DeMorai w stopce to Twoja własna prywatna osobista łapka?? Fajna :D

Gość prawicowy
to co kobieta czuje jak ona juz miala orgazm a facet nie i dalej rucha?

Gość .Sratata
Ja czuję przyjemność, jeśli trwa to długo to kolejny orgazm. Różnie. DeMorai to fajną masz siostrę :p Co byś chciał zobaczyć? :p

Jak to co, na poczatek standard ... czyli kolano ;) Oczywiscie to sa moje marzenia ... a uzylas kiedys w nicku, zamiasty taty, mame?

Gość .Sratata
Kolano mam nietwarzowe :p Mamy nie używałam nigdy. A z tatą to dziś pierwszy raz. Zazwyczaj śmigam na czarno, ale nie chce mi się logować.

To może twarz masz kolanową? - Jeśli tak, to poproszę ... żartuję, przeciez wygląd nie jest najważniejszy, liczy się tylko wnętrze ... ... masz zdrowe płuca i czyste nerki?

Gość .Sratata
Płuca i nerki w porządku, inne wnętrzności również-mogę udowodnić zdjęciem rentgenowskim tyle, że na fotosik nie da się go wstawić:p Z wnętrzności tylko duszę mam zepsutą.

A kto ... i jakimi tekstami Cie karmil, ze dusza w tak kiepskim stanie? ;)

Gość .Sratata
Zaczęło się od Emmanuelle, kiedy byłam w wieku lat 15, później były Pamiętniki Fanny Hill, pomniejszy lektur nie wspomnę, nieco później deSade nakarmił mnie tekstami kilkoma, niektórymi przeraził, niektórymi tylko zepsuł. Dziś dusza ma karmi się tekstem "W jego dłoniach".

Gość .Sratata
Aaaaa, jak o zepsuciu to Harlequinami siostra mnie karmiła :p

Hehe, to wspolczuje, singielka 4 ever, w zwiazku z "niemoznoscia" znalezienie partnera idealnego? ;)

Gość .Sratata
Że niby ja? Czy siostra? Ja-mężatka z dwoma kochankami :) Singielstwo jest nie dla mnie ;)

Gość .Sratata
Hmmm, myślę, że jednak te wcześniej wymienione lektury miały większy wpływ na moje życie niż Harlequiny :p

Gość .Sratata
Dlaczego winę? Zasługę :p Nie powiesz mi chyba, że perwersyjna kobieta to zła kobieta... :p

Gość mpr
Dlaczego rozpierdoliliście topik zjeby?

Gość .Sratata
Czasu nie cofnę, siebie nie zmienię, nie pozostaje mi nic innego jak uznać to za pozytyw ;) Nikt Ci nie broni wypowiedzieć się w temacie, my jedynie dbamy o to, żeby topik był na topie :p

Gość .Sratata
Że to niby w moim kierunku te komplementy? Kiedy występuję w czerni to większość kafeterian mnie nie lubi :classic_cool:

Ja tu jestem nowy, zatem pewnie ... jeszcze ... bym Cie lubil ;) A to w ogole da sie Ciebie nie lubic? :)

Gość .Sratata
Nie lubią mnie za tych dwóch kochanków i podejście do seksu. Że niby niemoralna jestem czy coś... :classic_cool:

No wiesz, przeciez jestes jak najbardziej normalna w swiecie, w ktorym nikt nie jest normalny, nie bedac nienormalnym dla tych, ktorzy normalnymi nie sa :)

Gość .Sratata
Przypominasz mi kogoś :) Rzecz w tym, że każdy, zwłaszcza tutaj anonimowo, uważa się za lepszego od innych :) Ale ja to rozumiem w zasadzie, bo sama jeszcze niedawno uważałam się za lepszą. Żeby zrozumieć, że jest inaczej to trzeba być bardzo szczerym ze samym sobą., a następnie to zaakceptować i żyć dalej.