Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja1995

Ile schudne ??

Polecane posty

Gość Alicja1995

Jeśli będe jadła tylko obiad na śniadanie i kolacje piła wodę oraz w ciagu dnia ii piła ocet jabłkowy z wodą to ile schudne i w jakim czasie?? Oczywiscie obiad nie tłusty bez ziemniaków dwa dania.

masz 15 lat jesteś nie poważna???? ile ważysz dziewczyno? ten ocet jabłkowy sobie podaruj. Jedz normalne śniadanie np:płatki z mlekiem albo bułkę,czy jakieś kanapki, obiad normalny ale np ziemniaki bez sosu czy masła(bez dokładek), jeśli obiad był późno ( ok 15z) to na kolacje około 17 przekąś jakiś owoc.Jeśli wcześniej to np jogurt:), pij wodę i niesłodzona herbatkę:) Jeśli wcześniej jadłaś słodycze i jadłaś dużo to przy takim trybie spokojnie schudniesz:) (przynajmniej ja tak robie i nie narzekam)

Gość piiiszcałka
Odpuść sobie takie odchudzanie!!! W Twoim wieku można się odchudzać tylko pod okiem dietetyka.

Gość piiiszczałka
Ale z dietetykiem najbezpieczniej, bo dobiera odpowiednią dietę do potrzeb :)

tymi dietetykami to znowu bym sie tak nie podniecala,sama chodzilam i bez rewelacji.sama sobie moglam ulozyc takie menu.obecnie stosuje diete SB i chudne i szybciej i jedzenie smaczniejsze i w ogole polecam;)

Gość ewald
lady_glutter - jak dlugo jestes na SB i ile schudlas? ja dzis mam pierwszy dzien i jest nawet spoko, migdaly mi sie podobaja.

z poltora mca i juz 9kg takze jest fajnie.co prawda jem mniej niz zaklada dieta wiec pewnie stad taki dosc dobry wynik