Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radomir**

Jak poderwac dziewczyne bedac chorobliwie niesmialym

Polecane posty

Gość Radomir**

Gość DJ Wieslawek KODI
Podchodzisz do takiej dziuni i mowisz -Hej Brzoskwinko -Czesc:) -Cos mi wpadlo w oko -ooo co takiego?? -Ty piekna:) -:):):):) Jak masz na imie? -****** a ty - Ja jestem ****** -Moze skoczymy gdzies do baru na piwo -No jasne czemu nie:) Kazda na to leci;)

Jak masz psa to weź samą smycz, podejdz do niej i spytaj czy nie widziala takiego i takiego psa bo Ci uciekl, potem juz moze jakos pojdzie :D

Gość Radomir**

Gość taa niedobra pupa
powiem ci, czego nie robic. Raz jeden gośc podszedł do mnie i spytał, czy się może ze mną zapoznać. I miał jakąś taka minę jakby się miał rozpłakać. Myślałam, ze mnie zaraz zaprosi na kluchy z mlekim, bo to pod barem było. :(

etam. Kiedys szłam przez miasto do samochodu, złapałam za klamke i już miałam wsiadac gdy jakis chłopak złapał mnie za ramię i spytał czy pójde z nim na piwo:) to było bardzo miłe:)

Gość ej Malutka0808
dobry ten Twoj sposob :D

No ale przecież ten pies mógł uciec wszedzie, nawet do Rudy Śląskiej :P i można na mnie wypróbować :D

Gość Prawda jest niestety smutna
Kobiety nie lubią nieśmiałych, bo uważają ich (w czym mają rację) za pierdoły i nieudaczników. A baby już tak mają zaprogramowane w móżdżku, że szukają samców komunikatywnych, którzy będą w stanie utrzymać je jak i dziecko. Co ci mogę doradzić... Alkohol - on sprawi, że przynajmniej na jakiś czas przestaniesz być nieśmiały. Tylko nie przesadź i nie schlaj się w trupa, bo to będzie jeszcze większa porażka. Powodzenia 🖐️

Gość Radomir**
niestety ta ostatnia osoba ma wiele racji, kobiety szukaja podswiadomnie takich samcow alfa a ja juz nie wytrzymuje bez kobiety, tak mi sie chce nawet nie ma odwagi zaprosic gdzies dziewczyne, nie potrafie podtrzymac rozmowy

Gość Bell Ukochana
zgodzę się z prawdą:)

Gość a co ci sie chce
?

Gość Prawda jest niestety smutna
Przykro mi radomir ale takie jest życie i natura. Albo coś z tym zrobisz i dostosujesz się do potrzeb bab, albo skończysz jako onanista.

Gość Radomir**
coż, pozostała mi moja Renia Rączkowska, dobrze ze chociaż ją mam

Gość Radomir**
podszyw a jak sie z tego wyleczyc przelamac sie i metoda malych kroczkow che mi sie bliskosci z kobieta

Gość gość
Kobiety pociągają "źli chłopcy", pewni siebie. To samo mogę powiedzieć o kobietach. Mężczyzn pociągają "niegrzeczne dziewczynki" , pewne siebie. O statusie się nie wypowiem, bo to kompletna wariacja, temat rzeka. Własne zdanie, podejście do życia, szczerość, poczucie humoru... osobiście byłem raczej z gatunku tych „fajnych ale nudnych”, szukając dla siebie ratunku zacząłem używać feromonów z http://pherowin.pl które miały mi pomóc w podrywie…… mówiąc szczerze to nie spodziewałem się aż takich efektów!!! Kiedyś było nie do pomyślenia, aby to kobieta do mnie zagadała, obecnie dzieje się tak bardzo często.

Gość gość
spróbujcie swoich sił tak jak ja na portalu randkowym, osobiście polecam ten nowy http://kochaj.pl/. mnie się w końcu udało