Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzsiecalowac

czy chłopaków podnieca pocałunek .?

Polecane posty

Gość chodzsiecalowac

siema mam pytanie czy chłopaków podnieca pocałunek i czy mu wtedy staje. ? co z nim się wtedy dzieje . kiedyś całowałam się z moim chłopakiem i po pocałunku on zaczął głośno oddychać , tak jak by zrobiło mu się słabo , czy coś zrobiłam nie tak , o co chodzi. ?

Gość oczywiście że tak
pod warunkiem że jest to namiętny pocałunek w penisa

Zależy jaki pocałunek. Myślę, że większość podnieca. Mój mąż nie lubi się całować tak jak lubię, bo wtedy mu zawsze staje.

Gość chodzsiecalowac
dlaczego taka reakcja , co było tego powodem .?

Gość lubie w penisa,
a potem jak bierze go do buzi!

Gość chodzsiecalowac
mam na myśli pocałunki , takie w usta , hello ;d

Gość Kwokastarakwoka
Zależy jaki pocałunek. Myślę, że większość podnieca. Mój mąż nie lubi się całować tak jak lubię, bo wtedy mu zawsze staje. mam to samo tak mnie to wkurza:O ze szok... ja sie lubie długo całowac i bynajmniej nie musi to sie konczyc sexem..jednak mój tego nie umie rozgraniczyc i dzieli pocałunki na buziaki..czyli szybkie namietne cmoki i długie namietne pocałunki konczace sie sexem:O

Dlaczego mu staje? Bo go ten pocałunek podnieca :) Dlaczego nie lubi? Bo już nie ma siły na więcej seksu :p

Gość moze wali ci z gara
i musial powstrzymywac oddech

Gość Kwokastarakwoka
co sie równa wielkim podnieceniem... po minutowym namietnym pocałunku

Gość Kwokastarakwoka
to samo po sexie ja bym sie mogła całowac przytulac ...a on da cmoka i koniec..wykonczony zawsze mu mówie ze po sexie uchodzi z niego cała energia wraz z nasieniem

Gość chodzsiecalowac
pierwszy raz tak miałam , pacałowaliśmy się chyba 4 raz , tak dłużej , i od zaczął szybko i głośno oddychać , wystraszylam się . dlaczego taka reakcja .? teraz boje sie go calowac...

Gość Kwokastarakwoka
bo sie podniecił kiedys na randkach calowałam sie z facetem..i pamietam ze wydawalo mi sie ze ma wielkiego fiuta, bo mu sie chamsko odznaczał...potem jak dosżło do sexu to okazało sie ze to kaliberek w zwisie ma z 4-5 cm..toz byłam zaskoczona, potem zrozumiałam ze owy wieki fiut raczej był wynikiem namietnych pocałunków

Gość vfgfvtt
głosne oddychanie to nic:O ja kiedys lezalam na lozku z chlopakiem, zaczelismy sie calowac a on dostal jakis dziwnych drgaweg:O w koncu juz nie wiedzialam czy to ja sie tak trzese czy on, wiec juz o nic nawet nie pytalam:P

Gość Bell Ukochana
ludzie im starsi tym się mniej całują...szkoda.. A jak sie całuje tylko usta? bez jezyka? to chyba nie maja orgazmów?co?

Gość Arturek ;]
Hah macie dziwnych chłopaków. Ja ze swoją dziewczyną całujemy się po kilka godzin dziennie, oczywiście podnieca nas to ale nie zawsze kończy się seksem ;] Jak macie jakiegos chlopaka co spuszcza sie po pocalunku to tylko pozazdroscic^^ Zobaczy cipke i juz trysnie^^ W sumie co sie dziwic w dobie informatykow ;D

Gość nastygirlllll
a po czym poznać ze mu stoi jeśli ma spodnie itd? jeśli głośno i ciężko oddycha albo patrzy maślanym wzrokiem?

Gość kocham matmę
Nigdy się nie całowałem, ale wierzę, że nic tak nie podnieca jak poprawnie rozwiązane zadanie z matmy.

Gość xxl-men
nastygirlllll - po czym poznac ze mu stoi. Calujesz sie na dystans? Przeciez to sie szuje i jest widoczne.

Gość nastygirlllll
xxl-men ale można być tak zaaferowanym w trakcie, że nie zwraca się na to uwagi, albo można np siedzieć obok siebie, niekoniecznie się przytulać.

Gość xxl-men
Nie zwracasz uwagi czy facetowi stoi? Nie ciekawi cie to?

Gość nastygirlllll
xxl-men, a jak dopiero co kogoś poznałam i całowałam się z nim tylko trzy razy? właśnie o to chodzi, że mnie ciekawi. po fakcie.

Gość xxl-men
Rozepnij mu rozporek w trakcie calowania, to zobaczysz czy mu stoi.

Gość pipol
ja nie caluje tylko rucham od razu kiche pkam tak dlugo leje w srodek arz padnie spuszczam w srodek nawet 13 razy bez wyciagania jak zajdze to niek sie martwi sama co potem

Gość pipol
jak jest taka co ja ta ilosc razy interesuje to s korzystam z uslugi

Gość gość
Cóż... mojego chłopaka podnieca :) jestem z nim od roku i zawsze tak jest przy tych dłuższych i bardziej namiętnych pocałunkach