Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Boli mnie brzuch :(

Polecane posty

Gość maximI_Is
uważajcie bo LadyJeyJey jest napalona i ma ogromne wymagania , którym nie macie szans sprostać :P

Gość maximI_Is
ty przystojniaczek nie masz żadnych heh

oooo Maxim... Już nie wymyślaj, nie jestem napalona :P Wymagania są, ale nie szukam faceta, który im sprosta :P

Gość maximI_Is
licytujcie się , póki co ja mam najlepszy gust i takt , wy możecie mieć jedynie wielkie i nieosiągalne :P

Gość maximI_Is
wiecie że jak ktoś ma tyle wymagań co wy , to wtedy nie ma żadnych? ale to temat na inna historię , póki co miłej nocy :)

maxim Ty to w ogóle... w każdym calu naj co nie? Skromny to Ty jesteś nieprzeciętnie :P Przystojniaczek, powiedziałabym, że to są normalne wymagania :P w większości je spełniam :P

Maxim jak ktoś ma takie wymagania, to nie ma drugiej połówki :P a nie, że nie ma wymagań... :P Dobrej nocy :P

haha Max mówisz, że to od tego? Też czasami gadam takie głupoty, chyba czas zmienić dietę...

" LadyJeyJey haha Max mówisz, że to od tego? Też czasami gadam takie głupoty, chyba czas zmienić dietę..." Poczytaj sobiew o aspartamach,glutaminianach,nawozach azotowych i środkach ochrony roślin oraz gmo to zrozumiesz:P.

Max wiem co to za badziewia... :/ ciężko tego unikać... Wszystko co ma te wszystkie chemiczne rzeczy za zwyczaj jest najsmaczniejsze :P