Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia8161

bardzo PILNE

Polecane posty

hejka jutro zakończenie roku szkolnego.. jestem w 2 gim i juro mam dać wychowawcy bukiecik i czekoladki..;) Co mam w tedy powiedzieć? Błagam napiszcie coś łatwego i krótkiego! :)

Gość Kafeterianka20
dziekujemy za trud włozony w nasze wychowanie..

Gość bardzo zyczlliwa uczennica
niech pani wypcha sie tymi czekoladkami i wsadzi sobie roze w tylek

przeciez nie konczysz szkoly... jeszcze rok Cie z nia czeka, ja bym dala tylko rozyczke i powiedziala dziekuje, bez przesady nie ma co sie rzucac

dobra napisze :) Szanowna Pani ! otóż mam zaszczyt wręczać te o to skromne kwiaty oraz pysznie wyglądające czekoladki. Dary te są wyrazem naszego uznania, trudu jaki pani włożyła nauczając nas, orłów. Dziękuje :classic_cool:

nie bulwersuj sie tak, jeju żeby takie coś przeżywać, idziesz na żywioł i tyle :classic_cool:

tak jasne... w tamtym roku poszłam...i idiotkę z siesie zrobiłam wogóle nie mogłam się wysłowić... No błagam pomóżcie coś i to nie jest pani tylko pan

no to proszę pana, no Zdzisiu no :classic_cool: dziękujemy za poświęcenie i za cierpliwośc jaką pan obdarzył naszą klasę bla bla bla mamy nadzieję że w przyszłym roku będzie podobnie, dziękujemy jeszcze raz

Gość Domminnika
Dodaj tez cos w stylu: 'moze orlami nie jestesmy, ale sie staramy' i 'moze nie zawsze to okazujemy, ale naprawde doceniamy to, co pan dla nas robi'. Milych wakacji! :)