Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edittt28

dla nowych kobietek które pragną maleństwa

Polecane posty

Gość edittt28

Witam. Nazywam sie Edyta i mam 21 lat. To moj pierwszy cykl staran o dzidzie. Wczesniej rok brałam tabletki. Załozyłam nowy temat poniewaz na innych topikach dziewczyny sie juz dobrze znaja, lub połowa z nich nosi juz w sobie taka mała fasolke wiec dla siebie nie mogłam znalesc miejsca. Zapraszam wszystkie kobietki w podobnej sytułacji :)

radzilabym najpierw szkole skonczyc i pocwiczyc pisownie a nie brac sie za robienie dziecka:O Co to jest ze mlode, niewyksztalcone (czyt. czesto glupie) baby sie biora za rozmnazanie nie majac w zasadzie nic?

w przypadku autorki to wypadaloby ja skonczyc po raz drugi skoro tyle lat edukacji nie nauczylo jej poprawnej pisowni:O

a znasz takie slowo jak: "sytułacji"? Bo ja nie:O I nie mam zamiaru cie wysylac do szkoly. Zakladam z gory ze kazda kobieta planujaca dziecko powinna szkole co najmniej srednia miec skonczona i jako takie warunki dla tego dziecka. Osoba piszaca "sytułacji" albo ich nie ma albo jest na tyle glupia ze ktos za nia je stworzy:O

twoja kolezanka zalozyla juz nowy temat gdzie tez rozumem i poprawna pisownia nie grzeszy wiec jej nie usprawiedliwiaj

Gość edittt28
prosze wybaczyc pisownie ale łacze sie z internetem poprzes wi fi w telefonie a to jednak nie komputer i nie tak łatwo mi to idzie. W dodatku przypakowo załozyłam drugi temat bo myslałam ze ten nie zaskoczył. Paulinka witam cie :) powiedz cos wiecej o sobie.

gadajcie sobie i mimo wszystko szczesliwych poczec zycze o ile naprawde chcecie i potraficie utrzymac dzieci

Gość edittt28
paulinka nie zwracajmy uwagi na tego typu komentarze. Ja niby powinnam dostac @ jutro ale nie mogłam wytrzymac i zrobiłam test wczoraj i... No własnie? Niby wyszedł negatywnie, ale po połtorej godziny spojzałam na niego ponownie i dostzegłam druga bardzo blada i cienka kreske. I teraz nie wiem co myslec...

Gość edittt28
niby na opakowaniu pisze ze po upływie 5 minut wynik moze byc sfałszowny w wyniku zachodzacych w tescie reakcji chemicznych. Ale ja ciagle mam nadzieje :(

Gość edittt28
zapraszam kobietki nie wstydzcie sie :p

Gość prs
myślę, że jednak test nie pokazuje prawidłowego wyniku po tak długim czasie. zrób drugi i będziesz wiedzieć ;) Ja też się staram 2,5 miesiąca i narazie nic... :(

Gość edittt28
mam zamiar zrobic w poniedziałek drugi. A jesli chodzi o jakies objawy to jak narazie tylko brzuch mnie boli i piersi, ale ile z tego sobie wkrecam to nie wiem :p

Gość edittt28
chyba juz wszyscy spia :) tylko ja taki nocny marek :)

Gość prs
a ja nie śpię bo mam urlop :) czytam i czytam o ciąży i jak zrobić by była (no nie dosłownie :P)

Gość thaisse80
przyzwyczajajcie sie do nieprzespanych nocy. mojej corce nie chce sie spac. teraz maz sie nia zajmuje. ja musze odpoczac.

Gość edittt28
hehe to tak jak ja, ciagle tylko tematy o ciazy przegladam. Ten test moze tylko niepotrzebnie mi nadzieji narobił... Ale chyba miałabym niebywałe szczescie gdyby mi sie udało zajsc juz w pierwszy miesiac po odstawieniu tabletek... Kobiety sie po pare miesiecy staraja i nic... Martwi mnie jednak jak to z tym kwasem foliowym jest? Ja zaczełam go brac zaraz po odstawieniu tabsow, i gdybym zaszła ok 2 tygodnie pozniej to czy bedzie on skuteczny bo wszedzie pisza ze trzeba go brac na ok 3 miesiace przed planowana ciaza...

Hej kobitki widze ze nie tylko na slubnym EwelinaEwa jadem tryska;) Podstawa w staraniach to nie czytanie slonca o objawach bo te automatycznie zaczynamy odczuwac jesli bardzoo chcemy byc w ciazy, wiem co mowie bo 7 cykl sie u mnie zaczal jak staram sie z mezem o dziecko:) A przez 5 lat bralam tabl.anty;)

Najlepiej by zajsc w ciaze to kochac sie kiedy ma sie ochote i czerpac z tego przyjemnosc ;) Nie liczyc obliczac bo to blokuje a z czasem sex dla zaplodnienia staje sie uciazliwy i powoduje konflikty w zwiazku. Najlepiej na luzie i bez spinania;)

Gość edittt28
problem w tym ze my wszystkie o tym wiemy a i tak doszukujemy sie objawow we wszystkim. To sie tak nie da nie myslec, choc ja i tak (przynajmniej tak mi sie wydaje) troche na luz wrzuciłam. Faktem jest ze brzuch mnie pobolewa, czasem czuje takie hmmm... Rozciaganie?? wewnątrz. No i sutki strasznie bolą i stercza tak ze parasol szło by na nich powiesic hehe

Gość edittt28
podnosze

Gość buuuniaa
witam autorkę, i jak tam samopoczucie? Nie przejmuj się głupimi textami, ja również zaczęłam starania w zeszłym miesiącu, okres spóźnił się dwa dni, więc nadziejka była, ale dziś jest odwrotnie... robiłam testy i za każdym razem dostrzegałam chyba tego co chciałam dostrzec, no ale głowa do góry, będzie co ma być:)

Gość teksty wcale nie są głupie
Po prostu niektórzy próbują sprowadzić was na ziemię i uświadomić, jaki cyrk z siebie robicie. Nikogo nie obchodzą wasze stojące sutki, śluzy i testy ciążowe. Idźcie się nimi pochwalić waszym mężom. Wszystkie tematy staraczek to mniejszy lub większy obciach, ale jednak najczęściej zakładane są przez dziewczyny, które mają problem z poczęciem i to jest uzasadnione. A jaki jest cel wywnętniania prywatnych, intymnych, wręcz fizjologicznych spraw na forum, jeśli nie ma to żadnego uzasadnienia? Jaki jest cel poczynania dziecka na forum? W czym mają wam kibicować? Żeby "przytulanki" się udały? :O Po prostu trzeba być właśnie prostakiem bez szkoły, żeby takie tematy zakładać.

Gość w takim razie
zmień cyrk...

Witajcie! Ja również chciałabym się do was przyłączyć gdyż już 31 cykli staram się o maleństwo i nic. U ostatniego lekarza, u którego obecnie jestem pod kontrolą w ciągu 6 miesięcy zostawiłam już 8 tys. i nadal nic, a wszyscy mi mówili, że jest on chyba najlepszy w Białym, a ja już zaczynam tracić nadzieję, że kiedykolwiek zostanę szczęśliwą mamą. Jeśli znacie jakiegoś naprawdę dobrego specjalistę w tej dziedzinie Bardzo bym prosiła o namiary. Życzę wszystkim dużo szczęścia w staraniach i pozdrawiam. Buźka ;* Pa