Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważna dama nigdy sama

Przedziwna historia o moim DZIEWICTWIE !!! któremu dać?

Polecane posty

Kochani, przedziwna sytuacja mnie spotkała... Byłam z facetem 3 lata (!) i... nie było seksu, bo on był prawiczkiem, ja dziewicą - on coś się migał, w końcu się wkurwiłam i zerwałam. Chciałam seksu, to normalne - zwłaszcza że Naprawdę to była MIŁOŚĆ, wielka miłość. I z jego i z mojej strony - może dlatego nie mógł mnie rozdziewiczyć (jakiś wewnętrzny lęk? ). Byłam sama 3 miesiące, potem poznałam b.odpowiedzialnego i kochanego faceta nazwijmy go Filip. Z Filipem jestem już pół roku.. z byłym mam kontakt. widzę że jest bardzo zazdrosny. ostatnio zaczął mnie błagać żebym nie traciła dziewictwa z Filipem, że zrozumiał że głupio się zachowywał, że nie wie czemu, co go napadło, ale że kocha mnie i powinniśmy oddać się sobie nawzajem. Waham się, bo Filip jest cudownym facetem, ale chyba nadal kocham byłego... Zerwać z filipem i przespać się z byłym? Czy kopnąć go w dupę (to będzie ciężkie, bo go kocham...)

Gość figa_bez_maku
Jeśli to nie prowo, to pogoń exa. On chce Cię tylko zaliczyć, bo dla facetów prawictwo to jak stygmat, przegromny ciężar i wstyd. A że oboje jesteście niedoświadczenie, to i on się nie skompromituje aż tak. Prześpij się z tym nowym, a jeśli jest już doświadczony to tym lepiej dla ciebie! :)

Prawictwo to wstyd dla faceta? xD a to dobre. Chłopie. Ja się tym cieszyłem że długo tak miałem. Może i nie miałem doświadczenia życiowego co i jak, ale za to dziewczyny chociaż miały pewność że nie złapałem jakiegoś cholerstwa od łatwodajek. A co do autorki to nie jestem pewien czy Ty go kochasz, tego byłego. Bo osoba kochająca nie zrywa z kimś z powodu braku seks, a tym bardziej w takiej sytuacji. Nie wiem czy można powiedzieć że Ty go kochasz, a tym bardziej czy w ogóle go kochałaś tak mocno...

Gość ejbisi
Tylko ze z tego co piszesz ten twoj ex nic nie mowi o powrocie do siebie tylko o samym seksie. Zaliczy cie i powie nara.

Gość kei_bak
zaprawdę przedziwna historia. prześpij się z oboma a potem się zobaczy.

Gość a daj komukolwiek
też masz problemy... jak nie wiesz komu to oddaj się mi :D

Gość ojajebie
facet z foteczkami w stopce hahahahahaha :D

Facet z foteczkami w stopce jest bardzo fajny :) Someonecrazy, kocham go ale ile do cholery mogłam czekać?! Robił wszystko żeby tego ze mną nie zrobić :o Po zerwaniu też nie przejrzał tylko dopiero jak sobie kogoś znalazłam :o:o

Gość ftujyrhgtf
olej tego exa. skoro nie walczyl zaraz po rozstaniu itd to nie warto. teraz go ruszylo bo masz kogos. pies ogrodnika. jakby naprawde cie kochal i pragnal sie z toba kochac to by to zrobil. a przez 3 lata nie chcial i sie migal i nagle juz jest gotowy? ha ha dobre. olej go:) tylko ci sie wydaje ze go kochasz, to takie sentymenty, tez tak mialam. i kazdy tak ma bo 3 lata to duzo czasu, duzo ze soba przezyliscie, duzo was laczylo i td. najlepiej zamknij ten rozdzial w swoim zyciu i zyj nowym.