Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka3333

nad morze -Polska gdzie najlepiej i w miare tani nocleg ??

Polecane posty

Gość ja od lat jezdze do
miedzywodzia :) nocujemy z rodzinka w roznych miejscach - czasem w horyzoncie, czesto tez w willi mona (nie drogo i dodatkowo na dole pyszna kuchnia, salon gier, grill) bliziutko morza :) spooj cisza :)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a poco? tu jest zimno, wieje i śmierdzi

Gość ladaco
znalazłem tani nocleg 250m od morza w Łebie 30zł /osoby od 01 lipca a pogoda idzie w górę w domku jednorodzinnym z osobnym wejściem.

Gość ladaco
trzeba dobrze szukać bo wiara niektóra zgupiała na punkcie kasy za kwatery, były za 60, 80 od osoby w tym czasie oni są nie normalni..chyba

Gość tojatojatojatoaj
250m do morza:D zycze powodzenia. Jak juz sie wybiera taki kawal drogi to po to by morze widziec z okna a rano gdy wychodzisz z domu stajesz prosto na piach. MAX 50M DO MORZA LUDZIE!!!!

Gość ladaco
to następnym razem zakwateruje sie na ..kutrze:D tylko co na to mój reumatyzm:D

Gość ladaco
50m to 400 /domek nie dam tyle frajerom wole wydać na ryby i piwsko w tawernach:classic_cool:

Gość tojatojatojatoaj
wiadomo ze za lepsze warunki sie placi. Ja wole miec morze pod nosem a na piwo i tak znajde:P:D

Gość ladaco
400zl za 8h dziennie snu a może mniej:D kwaterę wybiera sie jak najtańszą i jak najbliżej żeby mieć na inne uciechy na wczasach , kwatera służy do spania nie do oglądania z niego morza, przez 14 dni morza będę miał aż nadto nie muszę go jeszcze oglądać każdego ranka budząc sie i wyglądając przez okno domku:D

Gość ladaco
ja nikomu oczywiście nie zabraniam kwater nawet na...palach morskich każdemu według zasług:D

Gość ladaco
kiedyś z kumplem mieliśmy kwaterę na piasku ..darmową , koc tylko każdy miał i też się żyło i trzeźwiało i jadło i było w dechę wydmy były naszym domem:D

Gość różowy kwiat
ostatnio w międzywodziu wynajeliśmy przyczepe kemingową za 70zł było nas 4 osoby, przyczepa na 6 osób. Już tylko tak będe robić. Mieliśmy, tv, kuchenke, gril , stolik, leżaki koło przyczepy. prywatność . Wcześniej różnie bywało.Raz w pensjonacie, koszmar, na dole knajpa, ryki ,wrzaski i głośna muza do rana. Smród smażonej ryby ,frytek.Byłam z dwuletnim dzieckiem, o spaniu nie było mowy. Koszty wielkie. Kiedyś w łebie prywatna kwatera, u miłej babeczki.Jej mąż alkocholik i furiat. Awantury co noc. Zdarzało się ,że chodziliśmy sikać do ogrodu, bo do ubikacji przechodziło się przez kuchnie w której ten pijak spał.

Gość ladaco
Ostra :D

Gość maturks4
Polecam Kołobrzeg. 300 m od morza, samodzielne 2 pok mieszkanie w bloku na parterze. 180 zł niezależnie od ilości osób (spania są przygotowane na 6 szt.- 3 wersalki)

Gość wydma piaszysta
zapraszam do Miedzyzdrojów - mieszkanie do wynajęcia jeszcze tylko w terminie od 21 sierpnia do .....:) ze względu na konic sezonu - cena wynajmu - do negocjacji :)gg 7259 blisko morza - ok 100 m :) morza przez okno nie widać -ale slychać :)