Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opamietajcie sie ludzie.......

rozumiem wasze podglady polityczne, ale................

Polecane posty

zeby wyzywac od debili, zydow , kaszalotow, malych, kawalerow z kotem? wysilcie sie i piszcie cos innego. np. o programie politycznym czy cos w tym stylu. nie wybieramy prezydenta jako osoby, tylko jako polityka. zycie prywatne powinno byc oddzielane od zycia politycznego i nie powinno miec wplywu na nasz wybor.

tak się nie da żeby oddzielać życie prywatne od życia politycznego kandydata w końcu to jakie życie prowadzi ...jakim jest człowiekiem też jest ważne powiedz to tym którzy np głosowali na Kaczyńskiego z litości po tragedii smoleńskiej bo takich było wielu a tv jeszcze w tym pomagała i co oni też potrafili oddzielić życie prywatne od politycznego ?

''nie wybieramy prezydenta jako osoby'' a właśnie że nie glosujemy tylko i wyłącznie na człowieka mi się wydaje że mało kto zna programy

Gość moherem jestem
wykop popieram !!!!

rozumiem , ze sie nie da. ale nie oceniamy kandydata na prezydenta po tym czy ma zone, jaka ta zona jest, po wygladzie, pochodzeniu czy innych tego typu detalach. dla mnie wybor prezydenta polega na dokladnym przyjzeniu sie jego dzialalnosci politycznej , a nie to jak wyglada. przeciez nie kazdy jest doskonaly. wyzywanie ludzi to ostatecznosc tych, ktorzy nie mja innych agrgumentow przeciw. zalosne.

wykop--- ok. ale zaangazowanie polityczne kandydata na prezydenta, jego poglady mowia o tym jakie ystawy moze podpisac, a jakie zawetowac. to tez jest wazne.

''głosowali na Kaczyńskiego z litości'' a ja głosowałam na niego z powodu tego że uważam że jest mniej fałszywym człowiekiem od Tuska i też z tego powodu że Bronek to laleczka Donalda jak Niedjewiew Putinka tego sk********a

dlaczego ludzie nie potrafia kulturalnie dyskutowac ytylko sie wyzywaja? nie tedy droga.

troche kultury i szacunku do drugiego czlowieka. to tak niewiele a jednak tak duzo.