Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beth27

zabawka edukacyjna

Polecane posty

Gość beth27

mamy juz szczeniaczka garnuszek klocki, basen z pilkami pluszowe misie i ksiazeczki, dziecko ma 14 miesiecy i juz mu sie znudzily te zabawki, moze polecicie mi jakąs fajna zajmujaca zabawke dla chłopca? nie musi byc firmowa, moge tez kupic uzywana w dobrym stanie, chodzi o cos zajmujacego bo czasami juz szalu dupy mozna dostac jak marudzi.

wiesz co?wczoraj byl tu taki temat "ktora zabawka najlepsza" jakas mama dala tam linki do takich stoliczkow edukacyjnych-moze poszukaj tego tematu i obejrzyj je

w tesco sa fajne i niedrogie takie weilkie kostki edukacyjne - na kazdej sciance cos innego, jak pzreplatanka, sorter, cos grajacego, obrotowa ksiazeczka itp.. dla malucha to fajne albo my np mamy zjezdzalnei FP pileczkowa z dzwiekami, moj mlody ma juz 2,5 rokua jeszcze sie tym bawi :D u nas jak mial 16mcy dostal zestaw duplo pociagi z torami, do dzis jest to zabawa nr 1 :) widzialam tez na allegro takie ukladanki 5 elementowe weilkie puzzle, kazdy puzel ma cos w sobie innego, melodyjki, telefon, jakies koraliki do przekladania itd..

Gość beth27
stolika nie chce, a ta zabawka w tesco kojarzysz koszt? myslalam moze o gawedziarce uzywanej ale nie wiem czy nie pojdzie w odstawke

Gość beth27
mysza a moglabys cos podobnego do tej kostki wkleic tak orientacyjnie zebym zobaczyl bo tesco mam na koncu miasta jakies 25km ode mnie

69 byla w okolicach swiat, ona jest taka duza ok 40-50cm ma jeden bok scianki, drewnaina, marki tesco ale ladnie wykonana

Gość beth27
zabawki sa piekne, solidne i na lata;-)

Gość beth27
20x20 to malenkie jest a moze polecicie cos co swieci gra nie wiem cos co wciagnie mi dziecko na minimum 15 minut zeby spokjnie zrobic poranna toalete

Gość matkaizona.................
Daj mu pistolet :o Niech ci strzeli, bo niedobra matka jesteś :o

Gość matkaizona..................
:o

Gość matkaizona................
:o

Gość beth27
ponawiam zapytanie o gasiennice gawedziarke

Gość rgfrfdg
mój mały ma tą zjeżdzalnie FP i od pół roku jest to zabawka numer jeden! :) tam te kółeczko się kręci co jest na środku,a on tam znosi różne rzeczy kładzie,a to się kręci i radocha :))

Gość beth27
czy ktos poleci cos jeszcze?

Gość W USA jest teraz tak samo
W ogóle najfajniejsze zabawki to są te drewniane IKEA, BOIKIDO, HABA, BRIO, PLAN TOYS, SELECTA SPIELZEUG, NAEF, drewniaki z ELC Niestety trochę sobie kosztują (no może poza tymi z Ikei, bo one są akurat w przystępnych cenach, a nadal bardzo fajne), no ale jak zawsze coś za coś. :)

Gość njk
jesli bys chciala sprzedac garnuszek na klocuszek to pisz olaa33@op.pl chetnie kupie