Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotność we mgle

Samotni ale nie sami

Polecane posty

Gość Samotność we mgle

Czy też jest tutaj ktoś w związku ale czuje się bardzo samotny?Szukam takich osób,jeśli jesteś sam,sama wpadaj czasami pogadać.Nie ważny jest temat rozmowy,czasami i o pogodzie dobrze zamienić kilka słów.

Gość marchewwka
Jeśli ktoś w związku czuje się samotny, to raczej to co nazywa związkiem tak na prawdę związkiem nie jest.

Gość Samotność we mgle
Dlaczego?Czasami życie układa się tak,że facet jest daleko a dziecko za małe by pogadać.Wtedy potrzeba kogoś do rozmów o"dupie maryny nawet"

Gość kei_bak
łowy rozpoczęte

Gość Samotność we mgle
Właśnie w tym sęk!!!!-nie chce łowić chce tylko pogadać

Hej, jestesmy w zwiazku ale samotne i powiem Ci szczerze ze czasami dochodze do wniosku czy taki zwiazek ma sens i czy warto go ciagnać. Ja niesety jestem w zwiazku nieszczesliwa i dlatego postanowilam go zakonczyc ale moj facet oczywiscie w to nie wierzy, ma pretensje o co mi chodzi przeciez ciezko pracuje, zarabia pieniadze, ale to nie o to tutaj chodzi. ludzie powinni byc ze soba, rozmawiac codziennie, okazywac sobie uczucia. jezeli tego nie ma to nie warto....

Gość kei_bak
pogadać owszem. trzeba zbadać teren przed lądowaniem.

Ja też się własnie tak czuje , mam Meża ale nawet jak jest w domu to nie rozmawiamy ze sobą:( On jest taki mileczek,woli oglądnąć tv czy przespac się :) ech...Dziwne to wszytsko

Gość cykady na cykadach
fajny taki milczek :) taki spokój i cisza ....super

Fakt cisza i spokój ,ale czasami trzeba porozmawiac o waznych rzeczach i wyglada to tak ja mówie mówie mówie On słucha po czym jak skończe to milczy i idzie przed tv, no czasem cos odpowie ale rzadko:(

Gość no ale wyszlas za tego milczka
jesli tak Ci przeszkadza jego malomownosc trzeba bylo tego nie robic

Tak tylko przed slubem nie był taki milczący :) A po jest , kiedyś poruszyłam ten temat to mi powiedział "ŻE On się nagadał przed slubem ":):):)

Gość cisza potrafi
zabic wiele w czlowieku

dokladnie mam to samo. moj facet jezdzi w delegacje, a kiedy jest w domu to albo siedzi przed komputerem albo spi albo lezy. kiedy chce z Nim porozmawiac to zawsze slysze : TO ROZMAWIAJ! a z kim mam rozmawiac, ze sciana? kiedy on jest myslalami gdzies indziej aj Ci faceci do dupy :/