Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotograf z wielkopolski

szukam fotografa

Polecane posty

Gość fotograf z wielkopolski

Czy mozecie mi polecic świetnego fotografa z wielkoplski na czerwiec rok 2011

Gość Wielka lipa
Nie wiem jak trzeba być ograniczonym umysłowo aby prosić o polecenia obcych ludzi. Wystarczy przecież popytać znajomych lub wpisać w Google frazę ,,fotografia ślubna Poznań" lub ,,fotografia ślubna Wielkopolska" Do tego jest mnóstwo portali ślubnych z ofertami fotografów. A może wcale w tym temacie nie chodzi o polecenia??

p.s. oczywiście chodziło i o Kubę Cichockiego który jest z Poznania - w jakiś dziwny sposób załączyła się też moja stopka...

Gość lipa mała
jeden i drugi kiepski.

Gość Deptuś
Karpiku kochany ty chyba jesteś tylko po to aby na kafeterii promować usługi firm a szczególnie fotografów. Wiem że na tym można dobrze zarobić. Nawet są fora tematyczne gdzie głównie właściciele robiąc w przysłowiowe jajo uczestników fora mają z tego niezłe finansowe korzyści. Po drugie kim ty jesteś że polecasz tych fotografów?? Czy jakimś wielkim znawcą sztuki fotografowania? Czy jeśli ty tych panów polecasz to znaczy że mają się wszystkim podobać? Tak na marginesie to niektórzy fotografowie zajmujący się tematyką ślubną zatracili poczucie estetyki i zapomnieli co to są zdjęcia pamiątkowe z tych naszych jedynych w życiu chwil. Z fotografii pamiątkowej na silę robią fotografie artystyczną tylko że po co?

Gość deptuś, padło pytanie
o polecenie jakiegoś fotografa z Wielkopolski i Karpik odpowiedział - nie wiem po co dorabiasz to tego jakąś swoją ideologię. Jeżeli masz ochotę to przecież też możesz kogoś polecić - i wcale nie musisz być do tego znawcą fotografii, bo i tak decyzję podejmie para młoda ;) wyluzuj trochę! Chociaż z jednym się zgodzę: forum to nie jest najlepsze miejsce na szukanie fotografa, bo w większości przypadków służy do autopromocji fotografów i niestety brak tu obiektywych opinii. Najlepiej poszukać stron fotografów, zrobić wstępną selekcję, wysłać maila z prośbą o przedstawienie oferty, spotkać się osobiście i dopiero wtedy podjąć dezycję.

Gość dobra odpowiedż
deptuś, padło pytanie - i właśnie tak trzymać. Internetowe fora to najgorsze miejsca do wybierania usługodawcy i młode pary chyba już o tym wiedzą ale usługodawcy jeszcze nie. Usługodawcy płaczą że mają coraz mniej zleceń i nie chcą przyjąć do wiadomości że sami sobie zgotowali taki los.