Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA OLIWIA111

pisze ty bo musze sie wyzalic

Polecane posty

Gość TAKA OLIWIA111

jestem mama 17 mc dziewczynki ale wydaje mi sie ze chyba jej nie kocham...nie czuje do niej zadnych uczuc jet dzieckiem z gwałtu. Czy uczucia jeszcze moga przyjsc ? wszystko przy niej wykonuje automatycznie lecz jest ona dla moich najblizszych najwiekszym szczesciem.Dlaczego ona mnie nie cieszy?

Gość To normalne, nie martw się
Dziecko przypomina ci tę dramatyczną chwilę, bo ono wzięło się z gwałtu. I to normalne. Ale myślę, że z czasem zapomnisz, a córeczka będzie ci dawała dużo radości. Pamiętaj, że dziecko nie jest niczemu winne! Trzymaj się, dobrze, że masz wsparcie w bliskich. Będzie dobrze

Gość salemika8
sama sobie odpowiedziałaś,ale na kafe chcesz znaleźć pomoc? ja radzę specjaliste bo na takim forum to raczej prowo;) pozdrawiam

Gość zzooola
nie chce zebys zle mne zrozumiala ale nie wyobrazam sobie takiej sytuacji przeciez to dziecko rozwijalo sie w twoim brzuchu 9 miesiecy jest czescia Ciebie ja rozumiem ta cala sytuacje ze to dziecko z gwaltu ale jak mozna nie kochac swojego dziecka ? jak mozna posunac sie do napisania takiego tematu tutaj ? moze masz depresje? skontaktuj sie z psychologiem dziecko nie jest tu winne

Gość oliwia pamietaj,ze
ten facet dal tylko jeden plemnik..a Twoja corcia jest cala z ciebie! to ty ja stworzylas,to ty dalas jej zycie!

Gość Pewnie Ci sie tylko wydaje
bo nie dosc, ze przezyalas dramat najwiekszy dla kobiety, to pewie jestes bardzo wrazliwa i sie mocno wszystkim przejmujesz... To dziwne, ale ja tez sie czasem zastanawiam czy kogos kocham bezwarunkowo kiedy mu to mowie... Jesli moge spytac, ciaza z gwaltu to wynik przestepstwa, wiec bez problemu moglas usunac ciaze, jednak tego nie zrobilas, dlaczego?

Gość TAKA OLIWIA111
dobra dziewczyny ide bo musze sie zajac mała ale chyba zrobie tak jak radzicie skontaktuje sie z psychologiem....

Gość matkaizona................
Marna prowokacja :o

Gość TAKA OLIWIA111
dobra dziewczyny skontakuje sie z psychologiem...