Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość max olsztyn

Ja wam powiem dlaczego mnie nie interesuja laski z gazet i wyroby laskopodobne

Polecane posty

Gość max olsztyn

Jestem facetem a nie rozumiem dlaczego faceci sie podniecaja laskami z gazet, z internetu w bikini i rozneglizowanymi.. naparwde widze taka dziewczyne to od razu mysle ze jest pusta poza tym jaka to radosc miec wsyztsko podane na tacy. Jak chodze na uczelnie i widze ladna dziewczyne w dzinsach i koszulce to jest dopiero cos, Ta dziewczyna jest naprawde interesujaca, skoro spodobala mi sie w zwyklych spodniach i koszulce to co dopiero jakby ubrala sliczna bielizne. naparwde niektore zwykle dziewczyny bija na kolana te z gazet wyretuszowane, zrobione i podane na tacy z wyrazem twarzy mowiacym bierz mnie, one przyciagaja wzrok na chwile, nie sprawiaja ze chce sie patrzec na nie dluzej

hehe,żeby to wszyscy faceci mysleli jak TY :) swoją drogą-że też jeszcze ludziom nie znudziła się ta wszechobecność seksu ;/

Gość max olsztyn
Summernight no wlasnie, jego jest po prostu za duzo. kobieta musi byc tajemnica a nie podawac siebie na tacy, pokazywac ze latwo ja zdobyc, facet musi sie natrudzic takie jest moje zdanie. Widzac takie zdjecia mysle zeraz ze gdybym mial dziewczyne bylbym zadowolony ze ona wstawia takie foty, ze pisza jej komentarze jacys napalency. Poza tym zbyt wiele pokazanego ciala to nie jest cos podniecajacego. Mozna porownac to do tego ze nagosc jest seksowna ale gdyby ludzie paradowali nago lub w bieliznie po ulicy nie byloby juz tak fajnie, staloby sie to nudne

Gość DDF
jesteś aniołem? :) czy kłamiesz? :DD nie no żartuję ;) zdajesz sobie sprawę że jesteś jednym z mężczyzn na wyginięciu? i to jest komplement, bo jesteś jednym z tych, którego pragnie każda kobieta? ;)

Gość kubeł zimn(=j w[]dy
naturalna jak się odpowiednio "pokaże" to te z okładek leżą

Gość Bell Ukochana
unikat z ciebie:)

Gość ehtaktojest
max olsztyn Brachu masz 100% racji!!! JA LUBIĘ NATURALNOŚĆ...to jest super widok jak dziewczyna założy fajne dzinsy, jak ma fajną bluzeczke, szczupłe nogi i tak najlepiej wygląda, sexy

jak niewiele trzeba żeby kobiety piały z zachwytu... wystarczy powiedzieć to co chcą usłyszeć

trafne spostrzeżenie :D koleżanko powyżej

Gość max olsztyn
Moze i wystarczy a ja tak mysle naprawde, wejdzcie na dowolna strone na necie i juz rozebrana laske macie od razu.. Po co to juz to nawet nie jest fajne, jak to mowia: Kiedys trzeba bylo uchylic majtki zbey zobaczyc tylek a dzisiaj trzeba uchylic tylek zeby zobaczyc majtki. Poza tym nie rozumiem co te dziewczyny probuja osiagnac.. Ze zlaoza bielizne i ze fajnie w niej wygladaja? Sorry ale milion lasek na necie w bieliznie wyglada tak samo takze kazda jest jedna z wielu.. niech nie probuja sie czuc wyjatkowe bo nie sa

Gość jak mozna ubrać bieliznę i
w co? w kalosze ? ubrac to mozna siebie albo kogoś tępaku

Gość vfdv
wspolczuje wszystkim dziewczynom, ktore komentuja ten post "kurde co za super facet, taki jak ty ma same plusy u mnie, gdzie tacy faceci sa?" dziewczyny naprawde nie stac was na normalnego faceta ? bo ja mam samych znajomych z takim/podobnym mysleniem, wspolczuje wam kobiety

Gość lezalis
photoshop czy tez nie jak ladna laska to czemu nie spojrzec , mimo ze sama kobieta jestem lubie patrzec na piekna dziewczyne ale wole jak dzieje sie to w realu ;)