Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszka Kiszka

Podłość męska nie zna granic!

Polecane posty

Kurde, do tej pory jak słyszałam, że któraś z koleżanek dosłownie "prześwietla" nowo poznanego faceta, to chciało mi się śmiać albo uważałam to za chore. Mówię tu o śledzeniu kont na portalach społecznościowych, wypytywanie, prześwietlanie życiorysu itp. itd. Ale po tym, co mnie po raz kolejny spotkało, chyba zmienię zdanie. Oto bowiem kolejny romantyczny, szarmancki, niezaobrączkowany (zdeklarowany kawaler!) osobnik okazał się być żonaty i dzieciaty. Żeby nie było: nie szukam przygód i na pierwszych spotkaniach daję to jasno do zrozumienia, a mimo to spotyka mnie to już po raz czwarty. Panowie, jeśli chcecie mieć kochankę lub pragniecie małego skoku w bok, to na pewno jest wiele kobiet, którym to odpowiada. Pomijając już kwestię moralności wobec waszych żon/narzeczonych/dzieci, nie mieszajcie w to kobiet, które oczekują zwyczajnie uczciwego postawienia sprawy. Proszę o trochę szacunku! Dziękuję za uwagę.

Gość zazwyczaj
takie brednie wygadują zasiedziałe żony swoich mężów, podczas gdy tamci tyrają w pracy na ich utrzymanie

Gość wybraniec z wybrancow
tacy już są :O właśną matkę by sprzedali żeby sobie poru.chać, przykre...

Gość Otóż nie każdy facet kłamie
są tacy co nie mają potrzeby kłamać.