Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korkociong

porównuję dwie różne kobiety

Polecane posty

Gość demoo
proponuje miec dwie kobietki , spotykasz sie z tą w zaleznosci na co masz teraz ochote , proste nie :p

Gość jeszcze popieracie takiego
kretyna, ktory mysli fiutem . A co jesli Ona rzeczywiscie ma slaby temperament?? Ma sie dla Ciebie zmuszac ?? bo wymienisz na lepszy model. ? W zyciu nie chcialabym byc z takim kims, kto jeszcze szuka porad na forum i bedzie sobie teraz myslał co zrobic i jak ją zmusić do zmiany nastawienia. Pewnie jestes slaby w te klocki a myslisz, ze macho z Ciebie... . Zmien na inna, dla siebie i dla Niej. Seks nigdy nie powinien byc podstawa związku - moze, ale nie musi byc miłym dodatkiem.

Gość benben
seks jest bardzo ważny,bez dobrego seksu chodzi się naburmuszonym i niespełnionym ,wiem po sobie rozumiem Cie chłopie,sam miałem najlepszy seks z kimś z kim być nie mogłem a teraz mam sredni i jest kolosalna różnica ,wtedy góry przenosiłem ,teraz jest bo jest nie wiąż się z tą kobietą bo temperament to ważna rzecz

Gość jeszcze popieracie takiego
mezczyzni powinni sie wiązać z mezczyznami- nikt nie mial by takich durnych problemów. Nie wazna milosc, zaufanie, wspolne plany, dzieci, dom.. wazne, ze pobzykac sobie nie mozecie tyle ile chcecie i jak chcecie. ps . ja jestem po bardzo ciezkim porodzie, mam uraz do seksu i co ?? gdyby mój mąż powiedział choć słowo - prosze bardzo, droga wolna.

Gość benben
to zwiąż się z kobietą,dla każdego zdrowego normalnego faceta sex jest bardzo ważny,kobiety tego nie rozumieja ,dawają z łaską a potem płaczą ,że mąż ma kochanke

Gość ja jestem taką żona
a dlaczego mezczyzni nie potrafia zrozumiec takich kobiet??

Gość benben
Po co taki podniesiony ton od razu jakby nie szło pogadac kulturalnie?Poprostu facet ma jeszcze czas ,nie wziął slubu.Optymalna byłaby sytuacja gdzie lączą się ludzie o podobnym temperamencie bo jak są diametralnie różni to nieraz tragedie z tego wynikają- rozwody ,zdrady ,kłotnie niby z innego powodu a podłożem jest niewyładowanie.Ja mam porównanie -sex dziki ,namietny ,z pasją a sex codzienny ,grzeczny.Najfajniej byłoby gdyby jedna kobieta była raz grzeczna a raz dzika.I wszystko w temacie.Pozdro.