Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samosiazosia3224

Seks

Polecane posty

Gość samosiazosia3224

Mam 19 lat. Jestem z chlopakiem rok i chcemy zacząć życie seksualne. Bardzo się tego boje bo jestem dziewica i zawsze odkładałam to i mówiłam że jeszcze nie jestem gotowa... Mój problem to raczej zapytanie do doświadczonych pań :) chodzi mi o to czy znacie jakieś super dodatki w łóżku,nie wiem w ogole np czy jak wchodzi we mnie to poruszać miednicądo przodu i do tyłu ? nie wiem kółeczka? eh nie mam pojecia i bardzo sie boje a chcialabym wyjść dobrze przed swoim ukochanym :D tak samo jak sie kochacie na jeźca czy wstajecie i nabijacie się tak że cały prawie członek wychodzi i wchodzi czy tylko lekko do góry? i czy robicie to do przodu i do tyłu? jak wasi lubią ? prosze was dziewczyny o pomoc :))

Gość lycra_lycra
zadzwon do mnie na skyp lycra_lycra wytłumacze ci wszystko ...

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
praca keglem

Gość samosiazosia3224
nie posiadam skype :( moglabys mi napisac tutaj,prosze? moze akurat komuś też pomożemy hm?:)

no widze zes nie taka zosia samosia skoro pytasz o takie rzeczy ;) nic sie nie martw idz na zywiol, na pewno bedziesz wiedziala co robic na pierwszy raz to lepiej nie szalej, po prostu pozwol zeby twoj facet dzialal zreszta takie rzeczy sie robi instynktownie najwazniejsze zebys ufala facetowi, nie wstydzila sie i bedzie super

Gość samosiazosia3224
czyli chodzi Ci o to żeby zaciskac mieśnie kegla?? hehe ale bardziej mi chodzi o ruchy :) no wlasciwie to ciekawe musza miec uczucie takie sciskanie pochwy :) hehe

Gość samosiazosia3224
ha no na prawde zosia samosia,no wiem ze instynktowanie ale jkos nie wiem bede sie pewnie na tym skupiala chodzi juz o 2 sex .. zeby w ogole jakos takie fajne techniki, zastanawiam sie z tym na jezdzca najbardziej jak wy sie poruszacie na nim lekko do gory? czy calkowicie do gory? ehh nie mam pojecia :D jestem taka zielona ...

Gość seksinstruktorka basia
Podstawa to szpagat i jaskółka. Najpierw się namiętnie rozbieracie, później odsuwasz się od chłopaka i robisz klasyczną jaskółkę. Gdy on jest już mocno podniecony, uginasz ręce i biegasz wokół niego wydając odgłos godowy tokującego cietrzewia machając mocno rękami. Gdy on jest już wyraźnie podniecony robisz szpagat. Reszta jest prosta :classic_cool:

moj pierwszy raz byl na jezdzca lezalam na nim, bylismy juz ango i poczulam ze tam jest cos twardego podnioslam sie , usiadlam i wszedl we mnie gladko :) i tez kurde pamietam jak dzis ze nie wiedzialam co mam zrobic z soba nie wiedzialam jak mocno sie poruszac \ ups..... na szczescie sie przekulalismy i bylam za sekunde na dole :) tera zjak sie kochamy to ja np lubie siedziec na facecie i sie odchylic do tylu, wtedy penis dotyka przedniej sciany pochwy swietne odczucia dla kobiety, bosko, poruszam sie wtedy w pszod i tyl, mocno, no ale my tak lubimy albo lubie tez usiasc na nim tylem wtedy on widzi moja pupcie, kocha to, a ja pochylam sie za to do przodu, jego penis wtyedy odchyla sie tylu, to chyba dla niego przyjemne ale fajnie jest tez jak ja siedze tylem do niego i odchyle sie do mojego tylu i znowu pobudzana jest przednia czesc pochwy :) jeszcze jakies wskazowki :) pytaj:) po pracy jade na bzykanko , moge cos podpowiedziec :)

Gość samosiazosia3224
hahah kochana jestes strasznie :) wlasnie mi chodzi ogolnie o te ruchy jak na jezca czy poruszac sie do gory i na dol?? czy lekko czy nie bo tak mysle jak tylko lekko podskakuje wchodze i wychodze czy tam jakas przyjemnosc dla niego? czy do przodu i do tylu? aaa :)

to zalezy od ciebie chyba co?? zobaczysz co bardziej ci sprawia przyjemnosc , czy czujesz przyjemnosc wieksza jak poruszasz sie do gory i w dol, czy wieksza przyjemnsocia jest dla ciebie w przod i tyl. dla mnie przyjemniej jest w przod i w tyl jak chcesz tylko facetowi zrobic dobrze to powodzenia :/ w seksie chyba chodzi o to zeby bylo przyjemnie a nie tylko zeby jemu bylo dobrze, co?!

ooo, wiesz jak jest najlepiej ?:) polecam ci ta pozycje usiadz na facecie przodem i nogi swoje poloz mu za glowa, lekko zgiete w kolanie....... usiadz na nim tak jakby z wyprostowanymi nogami :) i gwarantuje ze odjedziesz! :) pewnis bedzie wtedy baaaardzo gleboko, i bedziesz czula go baaaardzo intensywnie najlepsza pozycja