Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloniuuuuuuu

Nie wierze w czystą miłość kobiety

Polecane posty

Gość sloniuuuuuuu

Nie wierze w cos takiego jak w milosc kobiety do faceta... kobiety zawsze kochaja (o ile w ogole kochaja.. ) za co, czyli np za pieniadze faceta, albo to ze zajebiscie wyglada i moga sobie z nim wyjsc na impreze, pokazac sie przed kolezankami, ze maja niezle ciacho nie ma czegos takiego jak bezinteresowna milosc kobiety do faceta..

Gość jak na zyciu uczuciowym
to nie wierz masz prawo a ja napewno nie bede cie przekonywala ze jest inaczej bo mam to gleboko w doopie 🖐️

Gość SAMIEC SAMOWYSTARCZALNY
dobrze że sobie to w końcu uświadomiłeś brachu

A kto wierzy?uwierz mi że nikt,ale trzeba w coś wierzyć,jedni wierzą w Boga inni w miłosć a ja wierzę w Listę wyborczą NR 6;)

Gość Tak myślę! I się nie wstydzę!
Widzę gromadę cipek, których kobiety pokrzywdziły. Użalajcie się dalej. ;)

Gość fsadfaswe
ten temat to niestety prawda

Tak myślę! I się nie wstydzę! Widzę gromadę cipek, których kobiety pokrzywdziły. Użalajcie się dalej. A ja cipek nie widzę,uwierz mi że jak by były to bym na pewno je zauważył;)

Gość bebebbe
istnieje taka miłość ale trzeba trafić na odpowiednią kobietę. faceci sobie sami wybierają takie, którym zależy np.na forsie zamiast wrażliwej i ciepłej.

Gość fffdsd
moim zdaniem nie masz racji.dam ci na przyklad mojego chlopaka z ktorym jestem od 3 lat.na prawde bardzo go kocham nie ma on ani jakiegos nadzwyczajnego wygladu ani mnustwo kasy.po prost kocham go za to jkai jest i bylabym z nim mimo wszystko.chyba nie natrafioles na dobre kobiety w swoim zyciu