Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek13

Facet - rozstępy

Polecane posty

Gość krzysiek13

Panie często pytają o te sprawy( wiem, bo szukałem na necie trochę info o rozst.), a jak na to reagują, gdy widzą je u chłopaka? Wiadomo, jeśli kobieta sama je ma, to trudno żeby wytykała to komuś innemu, ale co na ten temat uważają "zdrowe" kobiety? Po prostu one są obiektywne. Mam je na udach(zewnętrzna strona - właściwie niewdoczne, bardzo małe, nigdy nie były koloru czerwonego, od razu białe) i na pośladkach(niestety już białe, kiedy były czerwone, nie miałem pojęcia wtf is it). Robię co mogę, ale jak wiadomo, już nie znikną.

Gość angelikatika
Ja widzialam wielu facetow z rozstepami, szczegolnie jak chdoze na basen. Faceci chyba generalnie sie tym nie przejmuja, bo co sie maja przejmowac skoro to i tak nie zniknie jak napisales. TYlko kobiety tak panikuja bo niestety ale od naszego wizerunku wymaga sie troche wiecej niz old spice, mydlo i zyletka...

Gość co masz na myśli
mówiąc 'zdrowa' kobieta

Gość to pomaga
mi pomogła oliwka weleda plus cepan na blizny.w 40% mi zbledły rozstępy.miałam czerwone po ciąży, a teraz są lekko widoczne.warto spróbować, jeśli ma to ci trochę pomóc. tu masz szerszy wątek o cepanie i weleda http://przepieknie.pl/threads/429-Cepan-na-rozst%C4%99py?highlight=cepan

Gość rbynty65n756
mnie w ogole nie przeszkadzaja rozstepy u facetow, to tak jakbym miala zwracac uwage na pieprzyki - preciez są naturalne. Za to oczywiscie swoich rozstepow sie wstydze i mam przez nie zatrute zycie:/:/:/

Gość krzysiek13
Wielkie dzięki za normalne odpowiedzi. Myślałem, że tacy idioci jak ci wyżej to tylko na onecie się produkują. No i po co się podszywacie, takie to zabawne? Wyjdźcie do ludzi, pogadajcie z nimi, większa szansa, że ktoś was polubi. Znalazłem świetny krem i jesli ktoś ma rozstępy, to pewnie już o nim słyszał - Revitol Stretch Mark. Już po 1,5 tyg. stosowania widzę efekty, rozstępy zwężają się i przybierają kolor skóry. Jedyną jego wadą jest cena - ok 140-150 zł. NA KREM JEST GWARANCJA 90 DNI. JEŚLI PO TYM CZASIE EFEKTY WYDADZĄ WAM SIĘ NIEZADOWALAJĄCE, WYSYŁACIE SAMO OPAKOWANIE, A ONI ODDAJĄ WAM PIENIADZE. Nie dziwię się takiego ruchu producenta, bo krem naprawdę działa, trudno znaleźć negatywne opinie na jego temat na necie.