Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani potrzena

Chcę w poniedziałek zacząć zmieniać majtki

Polecane posty

Gość pani potrzena

Nie zmieniałam majtek od okresu, od końca okresu. Było to jakiś miesiąc temu. Bo ja nie żyję. Urodzę się w poniedziałek

Gość zmień dawkę leku na wiekszą

Gość pani potrzena
ja nie biorę leków, bo jak mam brać skoro nie żyję.

Gość rtgdfgdg
śmiejcie się ale polki średnio zmieniają majtki raz na 1,7 dnia a biustonosz co ponad 3 dni

Gość pani potrzena
i jak się urodzę w poniedziałek, to zobaczycie mnie normalną i ze zmienionym nickiem i mnie nie poznacie od tego dnia będą dążyć do szczęścia i guzik mnie będzie obchodziło zdanie innych teraz wiem, ze życie jest bardzo krótkie i nie ma czasu na użalanie się nad sobą będę królową swojego życia koniec z tym czym byłam

Gość jkhkkk
bez sensu, o co ci chodzi?

Gość pani potrzena
o to, że urodzę się w poniedziałek i wszyscy będziecie mi zazdrościć mojej przemiany psychicznej, intelektualnej

Gość jkhkkk
nadal nie rozumiem, bzdury wypisujesz, nudzi ci się

Gość pani potrzena
TO NIE SA BZDURY! takie jest moje życie. bo ja teraz nie żyję, rozumiesz to? jak ja mam to jeszcze wytłumaczyć, no! wiesz do jakiej grupy ja należę? ja należę do pierwotnych i mi nie mów, że ja jestem głupia

Gość przerwa to ty? :D :D
wez sie w garsc wreszcie

Gość do pierwotnych
czyli do pierwotniakow ma sie rozumiec?

Gość pani potrzena
nie to nie przerwa.... widocznie wielu ludzi ma taki sam problem jak ja

Gość Agelltooo
Do rtgdfgdgty zaś należysz do grona osób,które wierzą wszelkim statystykom i statystyczne mają 0,7 mózgu

Gość pani potrzena
teraz napiszę co nieco o tej grupie z tą grupą to jest trochę no śmiesznie i straszno jakieś 20 lat temu była to jedna grupa "pierwotni". Było kilku przywódców. Najbardziej znanymi z nich są aligator i marchewka. Jakiś niecały rok temu zaczęło wrzeć. Aligator odszedł. Odłączył się od pierwotnych i założył nowocześni. Od pierwotnych odciął sie również marchewka, który od kilku lat współpracuje z grzybem, który popiera włochate ziemniaki. Marchewka wspiera aligatora, jednak z tego co wiem nie jest oficjalnie związany z nowoczesnymi. Ja do tej grupy zapisałam się kilka dni temu jak odszedł aligator. Wtedy przywódctwo w grupie pierwotnych pełnił jeszcze banknot. Wkrótce po tym banknota zastąpiła Zuzia. Oficjalnie nie jest ona wpisana jeszcze jako przywódca. Wtedy wielką rolę pełnił również biznesmen, który zaczął popierać włochate ziemniaki. Wyleciał ze stanowiska. W grupie jednak pozostał. Pierwotni zaczeli się dzielić na pierwotnych wstecznych i pierwotnych przy nowoczesnych. To tak w skrócie.

Gość Retencja XXI wieku
Zasadniczo rozumiem do czego zmierzasz. Nadchodzi Twe odrodzenie się niczym Fenix z popiołów poderwiesz się lada dzień. Tak! Życzę Cię szczęścia i spełnienia marzeń!(ps z doświadczenia wiem,że warto jest pewne rzeczy zacząć planować już wcześniej...a nie iść na żywioł jeśli chodzi o zmianę jakości życia.) Powodzenia. Choć z tą bielizną to może....wyrzuc ja i funkcjonuj tymczasem bez niej.

Gość podziel sie tym co bierzesz
albo podaj adres dilera

Gość pani potrzena
Niczego nie biorę.