Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PriiinceSSSaaa

DO PANÓW. Co myślicie o tym... samochodzie ? kupić ? czy nie warto ?

Polecane posty

Gość PriiinceSSSaaa
up

Gość lukaszA3
Oczywiscie ze sie nie oplaca mialem takie auto nie polecam a to jest jeszcze bite BMW, Audi duzo starsze coprawda ale za podobna kase kupisz ale nie dokladasz i masz swiety spokoj mialem wiele aut drogie tanie wloskie francuskie japonskie ale tylko niemcy potrafia robic auta moje A3 ma najechane tyle km ze glowa boli przez 80 tys nie wymienilem oleju 3 razy zawieszenie koszt300zl a caly czas jezdze i to na granicy wytrzymalosci wiec jak mowie tylko audi i BMW to sa auta reszta to podrobki

Gość PriiinceSSSaaa
Czyli mówicie że w ogóle się nie opłaca kupować tego auta ? Więc jaki polecacie za takie pieniądze jak ten ?

Gość Yachu
niezły kał

Gość Oczywiście że się
Nie opłaca go kupować jak miałem taki to jest złom... i jeszcze ten co jest w tym linku ? TO już totalny złom. Za takie pieniądze ? i jeszcze do tego rozbity ? Nie nie opłaca się polecam BMW ja mam i jestem zadowolony najlepsze auta moim zdaniem

Gość Oczywiście że się
faktycznie ten drugi w linku jest o wiele lepszy. Lecz starszy. A jakiś młodszy łukaszu jaki polecasz ?

Gość stachooooooooooooooooooooooooo
Nie!

Gość lukaszA3
za ta kase nic innego kumpel ma takiego i nie raz nim jezdzilem jest to naprawde samochod godny polecenia ma pol roku i ani zlotowki nie wsadzil a przesiadl sie z punta hgt szybkiego ale kosztownego bo rok jazdy kosztowal go 10000zl na naprawy a auto kosztowalo 8

Gość ok rozumiem, że nie masz kasy
czy coś, ale ja uważam, że lepiej zaoszczędzić i kupić coś lepszego, niż wydać trochę, na taki złom. Może o samych parametrach nie powiem nic konkretnego bo się nie znam. Ale wiem jedno. Co Audi to Audi :) Również posiadam A3. Długooo składałam ale się opłacało.

Gość przemek2010000
Mi nie bardzo podoba się to bmw. Rozglądam się za kupnem jakiegoś samochodu ale nie mam pojęcia jaki to ma być samochód. Ale na pewno nie taki co jest w temacie... Mój kumpel ma taki to już więcej w nigo wsadził niż on kosztował

Poszukaj czegoś mniejszego, to już samo z siebie będzie tańsze. I szukaj młodszego. A o wyzszości niemieckiej motoryzacji spod znaku koncerny VW to widzę, że wciąż krążą mity. A prezydent Kohler w zeszłym roku apelował do władz VW, aby zrobił coś ze swoją spadającą jakością, bo to zagranicą Niemcy kojarzą się z autami tej marki:P

Gość lukaszA3
a jaka A3 posiadasz??? a co do tego BMW z linku w w tym modelu byly montowane fotele recaro bardzo wygodne moc tego silnika mowi sama za siebie a im mocnieszy tym lepszy do jazdy no i oczywiscie zagazowana co wiecej potrzeba

1.9 tdi, 2004 r czarne :) 3-drzwiowe

Gość Ciekawy marcin :)
lukaszA3 - Możesz coś więcej powiedzieć o aucie Honda Civic ??

dla dziewczyny w sam raz. A najbardziej rozwalają mnie teksty...a po co ci takie auto? A przecież to raczej męski samochód i takie tam bzdety.

Gość brrruuuuuuum
nie kupiłabym

Gość lukaszA3
Wiele o hondzie nie moge bo niedlugo nim jezdzilem wiec nie moge mowic o awaryjnoci itp ale dla mnie to auto to bgyl koszmar do prowadzenia a bylo zamulone jak dziadka staw heheh a co do A3 skoro masz nowy model to powiedz mi na jakim to jest zawiasie bo myslalem nad zmiana na nowsze ale nie chce sie wpakowac tak jak szwagier w a4 ze zawias kpl 2500zl raz na rok

ja nie wiem co to jest za zawias :) sorry ale na parametrach sie nie znam, tak jak na budowie samochodu. Wiem co to silnik i inne podstawy. Jak wróci mój brat to go o to zapytam i Ci napiszę.

Gość jasne ze bym nie kupił

Gość lukaszA3
Spoko az tak mi nie zalezy poprostu chcialem sie zapytac kogos kto tym jezdzi bo chce zamienic a opinie z neta nie sa dokonca pradziwe bo czytam w wielu opiniach ze np moje audi pali mx 10l w miescie dlatego do takich opini podchodze z dystansem

Opierając swoje decyzje, na opinii zaczerpniętej tylko i wyłącznie z neta, to można się nieźle naciąć. Szczególnie na kwestii typu - auto bezwypadkowe, prawie nówka i śmiesznie niski przebieg. Szukając, natrafiałam na mega oferty, za moje audi z tego rocznika po 20 tys. To na kilometr widać było, że oszustwo a ludzie w żywe oczy potrafili kłamać i zachwalać, że auto nie bite itd. A co dopiero w internecie. Ludzie chcą czasem sprzedać szmelc za grubą kasę. A i z opiniami różnie bywa. Także jak najwięcej pytać. Ja jestem zadowolona. Dużo jeżdżę, dlatego potrzebowałam auta solidnego i w miarę ekonomicznego, no i się ładnie reprezentuje :) A i jeśli to ma coś wspólnego z tymi zawiasami, to auto mam prawie rok i nic o tym nie słyszałam, że czeka mnie droga wymiana, więc widocznie są rożne typy tego czegoś. I hope so :)

I znowu rozwaliłam jakiś temat, moimi wywodami. Autora przepraszam :)

Gość lukaszA3
Autora juz chyba dawno nie ma a ja pytalem bo myslalem ze gadam z facetem heheh sorka ale kobiety tez sie znaja na autach i nwet na mechanice moja byla samo robila sobie micre a sprtowo jak zobaczylem spawarke w jej rekach to nie wiedzialem co mam powiedziec heheh a co do A3 w nowej budzie jest naserio sliczna tylko silnik tdi to troche slaby dla mnie no i diesel to tak nie bardzo lubie zapach benzyny aczkolwiek mialem BMW E46 w 3 litrowym tdi jechalo swietnie ale zima u mnie nie dala rady za duzo systemow a to w aucie jest dla mnie nie potrzebne

Taaa, akurat o markach, jak i samych samochodach mam jakieś pojęcie. Gorzej z budową :) Btw, mi to co mam odpowiada. Auto ma kopa. Ale wiadomo, każdy ma jakieś swoje upodobania. Co do wyglądu rewelka :) Od jakiegoś czasu mam też CB, bo zdarzyło mi się kilka mandatów za prędkość, teraz jest już w 100% okej. Nic tylko, wsiąść, jakiś miuzik i gazu. Uwielbiam jeździć i rozwalać czyjeś tematy na kafee :)