Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eldda

zobaczcie, człowiek na Gumtree prosi o pomoc, warto sie zainteresować

Polecane posty

Gość eldda
widziałas go gdzieś jeszcze ?

Gość kurde, biedny facet
wyślę mu paczkę z jedzeniem. To się w pale nie mieści jak można tak człowieka pozostawić samemu sobie :O

Gość eldda
no własnie, ja też pomogę, szkoda normalnie, medale zdobył na paraolimpiadzie :(

Gość żelbetonowy
Boże przeciez to takie smutne... ja płacze ze zarabiam 950 zł i musze sie utrzymac a on... szkoda słów... tyle pieniędzy idzie nam z pensji do ZUSu a oni? Kurwa takie grosze!!!

Gość kurde, biedny facet
Słuchajcie, trzeba facetowi pomóc :) Siedzimy na tym durnym forum, piszemy o głupotach, niech każdy, w ramach możliwości, zrobi jakieś zakupy, nawet za dychę, dwie i mu wyśle. Ja mam jakieś ciuchy na strychu, jutro pójdę przepatrzyć, coś się na pewno znajdzie. I podnośmy ten temat 🌻

Zanim pomożecie chłopakowi przeczytajcie: http://forum.gazeta.pl/forum/w,615,110108000,,czy_ktos_czytal_o_tym_biednych_chlopaku.html?v=2 Link skrócony: http://tnij.org/hc8t Wpis dziewczyny z tamtego forum: ''Po rozmowie z Pani z OPSu anka7961 28.04.10, 08:46 Dziewczyny, rozmawiałam z Panią z OPSu i wszystkie moje wątpliwości co do Mariusza, się niestety potwierdziły. 1. Mariusz ma brata Dariusza z którym mieszka. Brat jest na zasiłku dla bezrobotnych. 2. W domu mają dwa(!) komputery i internet. 3. Ich sytuacja w ocenie pracownika OPS wcale nie jest tak tragiczna jak opisuje Mariusz - nie wygląda na to żeby były dni, że nie mają co jeść. 4. Wg brata Mariusza ataki padaczki nie powtarzają się od ok roku, a szukanie pracy przez Mariusza jest po prostu mało efektywne. 5. Brat nic nie wiedział, że Mariusz zasypał wszystkie portale wołaniem o pomoc. 6. Komornik nie wszedł Mariuszowi, za niezapłacone rachunki za prąd, czy gaz, jak było to sugerowane na innym forum. Moja rada dla Mariusza - poszukaj sobie na gumtree używanej lodówki. Masz dostęp do internetu i umiesz z niego korzystać, więc zrób z tego użytek. A Mariusz i nie kłam więcej. Bo jak widzisz kłamstwo ma krótkie nogi i tylko sobie tym zaszkodziłeś. Jak to mówią oliwa sprawiedliwa. Ja odsuwam się od dalszej pomocy i nie będę organizowała składki na lodówkę. Jeśli Wy macie taką ochotę to proszę. '' Motto kafeteriuszy: "Lepiej jest powiedzieć coś głupiego niż nie powiedzieć nic"

Gość kurde, biedny facet
Naciągaczy jest mnóstwo, ale tu gość przedstawia wiarygodne namiary na siebie. Nie prosi o kasę, ale o jedzenie. Nie pójdzie do pracy, bo jest niepełnosprawny. Trzeba pomóc. Myślę, że każdy może coś zrobić, choćby podnosząc temat.

Gość Fafnoście
jak chcesz isc do opieki to gdy zarobek ci rpzekracza 351/os to sie mozesz pzoegbnac z pomoca...cholerny karj!!! rodzic wiele ale gowno pomocy

Gość eldda
ale może on potrzebuje pomocy, zainteresowania nie wszyscy są bystrzy , cwani i przebiegli , takie negatywne ocenianie może być nadinterpretacją komputer żeby mieć to nie jest majątek, zawsze sąsiad może złożyć po co go od razu przekreślać

Gość kurde, biedny facet
Jednak facet to naciągacz :O Przeczytajcie watek na forum gazety, tam go dziewczyny sprawdziły osobiście i w MOPSie :(

Gość eldda
dobrze, przeczytam

wpis osoby z forum.gazeta która chciała zorganizować mu pomoc jednak wcześniej zrobiła wsywiad środowiskowy. "anna.k777 05.06.10, 23:05 Odpowiedz Nie wiem o co chodzi z tą elżbietą,ale wiem co to za gagatek z kaczmarka,mam dowody,niech nikt mu kasy nie wpłaca(jest ćpunem)rozpija nieletnie.Dzisiaj przez patrol policji policji był spisywany,aha ma dwa telefony komórkowe" Przeczytałam wątek i nistety smutne jest to,że ktoś wykorzystuje naszą łatwowierność.

Gość eldda
wychodzi na to że jest zbokiem, ćpunem, rozpija nieletnie , notowany i wszędzie prosi o pomoc i jeszcze wyzywa i ubliża ludziom :-O masakra

Gość eldda
a tu cytat jego wyzywania mariuszkaczmarek napisał:Wczoraj, 21:50 huju jak cie w polsce zobace to ci wyrucham w srake cwelu jebany w dupe i toja suke tez a twoja suke to zajebie swym kutasem" Powiem tyle, ma bana na forum polonii angielskiej i niemieckiej takie teksty pisze ludziom na forum i wysyła na pocztę może powinien się nim zająć lekarz psychiatra :-O

ta osoba ma zaburzenia emocjonalne więc w pewnych momentach może nie wiedzieć co pisze(tak piszą na forum osoby które z nim się spotkały) być może jest to dla nich biznes-żerowanie na naiwności. Z tego co wyczytałam zbierają liste osób które wpłaciły mu pieniądze,ma być sprawa na policji.Ile dało się oszukać nie wiadomo