Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mam zrobic ??

Nie wiem czy on coś domnie czujee ;/

Polecane posty

Gość Co mam zrobic ??

Zakochałam się w moim koledze z klasy. Raczej się nie lubiliśmy ale bez przesady . Kocham go !! a od kąd to sie zaczęło to on często się na mnie patrzy . i jak tylko spojrze w jego strone to sie domnie uśmiecha . Jest problem w tym że on ciągle prze demną ucieka ale zawsze z uśmiechem na twarzy i nie wydaje mi sie rzeby to było naśmiewywanie sie ze mnie . Ale teraz on codziennie wychodzi z moją przyjaciółką i kolezanką z klasy na dwór. Oni sie lubiąą . Ale ta moja przyjaciółka teraz sie na mnie chyba obraziła bo jest chamska ale mówi noo nic i wgl . a koleżanka to taka chłopczyca i ciągle gra z nim w noge a dzisiaj na gg miała opis : dzisiaj do plazy z moimi ziomkami :więc do niej napisałam i z kim idzie a ona że z tą przyjaciółką i z nim . no i ona a coo zazdros na a ja no i ona że mam o co bo przez ostatnie 2 dni sie do siebie zbliżylii ;/ co mam robic ona go kocha czy on ją . co mają znaczyc te uśmiechyy ?? a i on dobrze o tym wie że ja go kocham !!

Gość nie rozumiem słowa droczy
moim zdaniem nie, by się do ciebie odezwał a nie unikał szczególnie, że wie że go kochasz

Gość z tego wnioskujemy, ze
milosc szkolna trwa wiecznie