Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość krkrkr

dac jakis znak czy nie robic kreynki z siebie ..nie wiem

Polecane posty

Gość krkrkr

spotykalam sie z facetem jakies czas. Wszystko bylo ok dobrze nam sie rozmawialo spodobalismy sie sobie. Po pewnym czasie zostalismy para. Wydawal sie szczesliwy bral mnie do znajomych polubilam ich oni mnie tez. Jednak roznimy sie troche srodowiskiem, on i jego koledzy lubia sobie wypic itp ale jakos sobie radza lapia prace itp.. z reszta tak jak on..no i raz mnie zdenerwowal troche, maly problem ale do wyjasnienia. I tu sek bo on myslal ze ja sie na niego wkurzylam i ze nie bede go juz chciala jak mi pozniej tlumaczyl no i przestal sie odzywac...poszedl na impreze na ktorej chyba sie zabawil z jakas lalka. I tu mam problem bo jak sie z nim spotkalam zeby wyjasnic jego milczenie przyulal mnie cieszyl sie ze mu dalam szanse mimo tego ze milczal..ale pozniej go chyba sumienie ruszylo powiedzial o wszystkim i ..zerwal :/ a mi kurcze na nim zalezy jest trohe pogubiony w zyciu fakt ale tak mi na nim zalezy jak na nikim dotychczas...nie wiem czy mam cos zrobic kurcze calymi dniami o nim mysle ale nie chce wyjsc na nachalna no :( jestem w stanie ta zdrade wybaczyc bo to bylo glupstwo tylko to wiem akurat ;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować