Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aszejla

Do kosmetyczek i fryzjerek

Polecane posty

Planuję otworzyć sklep fryzjersko-kosmetyczny z profesjonalnymi artykułami do salonów (i nie tylko). Proszę kosmetyczki i fryzjerki obecne na forum o wypowiedzi, co powinno napewno znaleźć się w takim sklepie. Czy zaopatrujecie swoje gabinety w takich sklepach i co najczęściej kupujecie?

Gość Anq26
Dla mnie taki sklep jest w ogóle warty odwiedzenia, jeżeli pracują w nim specjaliści z tych zawodów. Po co mam iść do takiego sklepu jak mogę zamówić on-line bezpośrednio od przedstawiciela? Idę tam tylko jak potrzebuję porady...a tej od kogoś kto się na tym nie zna (lub zna z nazwy i opisu, a tyle to ja też przeczytam) nie otrzymam....A na pytanie co powinno się znaleźć w takim sklepie mogę powiedzieć tylko jedno: na pewno nie Ty. Bo jak chcesz otwierać biznes jak nie masz pojęcia w temacie i pytasz się na forum i to nawet nie branżowym?!

Od planowania do otwierania daleka droga. Wiadomo nie od dziś, że w takich sklepach powinny pracować tylko specjalistki, to nie podlega dyskusji :D Pytać każdy może, a dział dotyczy właśnie kosmetyczek i fryzjerek.