Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abelebaibaleppolsiwobgfkk

Mieszkanie dwupoziomowe, jednopoziomowe...poradźcie!

Polecane posty

co byście wybrali- mniejsze mieszkanie dwupoziomowe, czy większe jednopoziomowe? Co ma więcej zalet? Metraż ten sam, mówiąc mniejsze-większe mam na myśli jedynie ilość pomieszczeń ;d

Gość bogatapaniid
dom ,mieszkanie jest dla bidakow

Gość eeeeeeeeee345
ale ona o mieszkania pyta nie o dom. ja bym wybrala wieksze jednopoziomowe. po co te schody? wiecej sprzatania imetraz zajmuja a w ich miejsce lazienka czy cos juz by byla albo szafa duza

hmm, pomyślmy, kto jest 'bidakiem'...Moim zdaniem Ty nie miałaś pieniędzy na edukację, skoro jesteś taka głupia :) Bo ja zadałam proste pytanie i nie oczekuję odpowiedzi na 1000 innych. Ech...Takie rzeczy to tylko na kafe :D

dzieki eee, własnie tez sie bardziej skłaniam ku jednopoziomowemu, wiecej fajnych ofert ;p

Gość mądrością nie grzeszę i urodą.
chyba jednopoziomowe ciekawsze. Bo atrakcyjne dwupoziomowe jest tylko na filmach ;)

od?

Gość traszmetal
też miałem taki dylemat w końcu mam większe jednopoziomowe, znajomi kupili dwupoziomowe, pod schodami mają toaletę, na górze taką jakby antresolę z dużą łazienką. Dla każdego co innego.

też mysle,ze takie 2 poziomowe calkiem fajne. jak do kogoś ktoś przyjdzie w gosci ty nadal mozesz sobie na gorze smigac w pizamce :)

dwupoziomowe wedlug mnie. Jak juz Brzydula wspomiala na gorze sypialnia a na dole salon. Moj maz mieszka w dwupoziomowym i naprawde jest super jak ktos przyjdzie. A ja mam normalne i sprzatac musze cale przed przyjsciem gosci

Gość brak szacunku
dwupoziomowe , nikt z sąsiadów ci po górze w chodakach lub korkowcach łazić nie będzie:D

Gość różowy kwiat
to zależy jak masz dzieci, albo będziesz miała to jeden poziom Schody ,są niebezpieczne. Brat kupił dwupoziomowe, na początku super, ale gdy przyszło dziecko koszmar. Na dole miał salon, jadalnie z kuchnią i WC. Na górze 3 sypialnie i wc. Schody piękne, bez żadnej poręczy. Poustawiali kwiaty, wyglądało cudnie. Gdy mały zaczynał chodzić ,władowali kupe kasy , aby schody przerobić. Cały syf (zabawki , kojce itd.jak to przy dziecku) jest w salonie, jadalni. Bratowa była wykończona lataniem na góre, a mały drze się jak tylko ona znika mu z oczu. A i jeszcze jedno. Wszystkie zapachy z kuchni ładują się na góre. Spałam u nich na wielkanoc,całą noc przeszkadzał mi zapach(smród) bigosu, kiełbasy. Bratowa sama mówi,że jak coś jej się przypali, przez kilka dni czuć w sypialniach.

ja mam 2 poziomowy dom i nigdy wiecej, a tak marzylam, po pierwsze jak sie ejst chorym to masakra, po 2 lazienke i kuchnei mam na dole, w nocy jak chce siusisu musze zlazic po schodach :/ zaspanej nieraz zdarzylo mi sie wypierdylic :/ o stanie neitrzezwosci nie wspomne :/ po 3 dzieci, ja mam 2,5 latka i ciagle beigam na dol po lyzeczke, na gore po zabawke itd.. mozna sie zajechac :/ nawet dzieic nie majac to zwykle sie nachodzisz chociazby zapominajac ze cos zostawilas na dole albo u gory :/

dla mnie minusem jest tez to ze np nie slysze tel lezacego w pokoju na dole jak jestem u gory, nie slysze w kuchni meza ktory musi krzyczec z gory zebym uslyszala :/ itp..

bardzo dziwne moim znajomi maja domy i wieksze i mniejsze zazwyczaj lazienka+wc jest na gorze a toaleta(jezeli maly dom)to na dole

widzisz ja stacjonarnego nie mam wcale od 10 lat za to komorki mam 3 ale po 1 z kazdym nr :P

co za brednie. ja mam tez dom za miastem 1 pietrowy.. sypialnia jedna jest akurat nad kuchnia i nigdy nic nie smierdziało :o moze masz cos w konstrukcji czy czyms spierdzielone, albo masz to piętro z dykty :o 2x wiecej sprzatania? przeciez napisała, ze metraż podobny.. zreszta idac tym tokiem myslenia nie wazne ile bysmy mieli kasy. to kupujmy jak najmniejsze klitki bo malo sprzatania :/

husky ty poczytaj ten temat jeszcze raz a potem pisz czy brednie :/ owszem moze smierdziec zkuchni jesli 2 poziomowe jest mieszkanie i schody sa np obok kuchni otwartej na salon itp.. widzilaam takie rozwiazania :D niestety przy otwartej kuchni nei am znaczenia czy 1 czy 2 poziomy bo zawsze smierdzi :D a co do spzratania to ja pisalam ze mam 1 lazienke i jedna toalete a brzydula sie dziwila ze dlaczego jedna skoro mam dom :D ja mam jak raz dom 125mkw i jzu mi jest za duzo spzratania dlatego anpisalam ze 2x wiecej spzratania jest jak sie ma 2 lazienki itd.. co moim zdaniem jest zbyteczne :) nie lubie klitek ale po co mi np 400mkw z kilkoma lazienkami do sprzatania?