Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alice666

PETTING I CIAZA

Polecane posty

Gość Alice666

Wiem ze bylo duzo takich tematow, ale dla pewnosci chce się jeszcze spytać... Mój chłopak 6 dni temu zrobił mi palcówe. To był spontan, calowalismy się, on zaczął mi wkladac tam ręke, jednak siedzielismy w niewygodnej pozycji i po chwili zrezygnowal, za to ja zaczelam jezdzic ręką przez jego spodnie po jego penisie, ale to nie trwalo dlugo, potem zmienilismy pozycję i on znow zaczal mi robic dobrze, wzielam tam swoją rękę na chwilę ale wydaje mi sie, ze raczej trzymalam nią jego ręke niz mu 'pomagalam' (wlasnie nie wiem dlaczego, nie pamietam dokladnie) Czuje się debilnie, bo to glupie pytanie, ale po prostu to jest pierwszy raz gdy chlopak sie w taki sposob do mnie zblizyl i teraz mam rozne rzeczy w glowie no więc, czy w jakikolwiek sposob moglam przez to zajsc w ciaze, skoro jego penis byl schowany? Czy przez te wszystkie zabawy mogl dostac wytrysku, albo mogl mu wydzielic sie ten plyn 'przed'? To było 6 dni temu, nie wiem kiedy mam okres, bo ostatnio byl nieregularny i caly czas zapominalam go notowac w kalendarzyku. Teraz ogolnie kluje mnie w jajnikach, boli mnie brzuch - kluje mnie w zoladku, mam chyba problem z jelitami i mam gazy. Duzo pije i mam wrazenie ze zaczyna mi byc niedobrze. To wszystko moze byc z innych przyczyn, moze mam jakies problemy z trawieniem czy cos albo po prostu sie stresuje ale ja strasznie przejmuje sie tym ze to moga byc objawy ciazy bo w koncu rozne rzeczy sie zdarzaja, no ale.. czy to mozliwe!??! Moi znajomi mowią ze panikuje i pewnie maja racje....Pomozcie mi :((

Gość drozdzowaaa
na bank nie jestes w ciazy!!!!!!!!

Gość ghn
przez spodnie? no way. wmawiasz sobie ;)

Gość to trzeba było się uczyć
nie wierzę, normalnie nie wierzę :D :D :D ile ty masz lat?? Co ty w szkole robiłaś??? Matko droga, ręce opadają!

dziewczynko nie baw się w dorosłą. bo seks nie jest wyznacznikiem dorosłości tylko to czy się potrafi ponieść jego konsekwencje. A widać ty nie potrafisz.

Gość jghfry
mydestinationnn -->> a moja znojma wiewiorke urodzila i teraz skacze po drzewach:O