Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiyhju

co sadzicie o takiej ofercie pracy na wakacje?

Polecane posty

Gość kiyhju

a wlasciwie tylko na lipiec, bo od sierpnia mam praktyki. mam mozliwosc opieki nad blizniakiami, maja roczek, po 3h dziennie, takze w soboty. placone 120zl tygodniowo. myslicie, ze warto?

Gość obstawiammmyy
jedynie 6,50 za h wychodzi. troche malo.. ale godziny pracy fajne.

Gość drozdzowaaa
bardzoo fajna!!!!!!!!!!!!1

Gość ervinja makowska
wychodzi 6,5 zł za godzine a jeszcze można wziąć pod uwagę że sie spóżni albo opieka sie przedłuży ale tylko 3 godz , zależy jakie to miasto, miasteczko czy wieś

Gość trtgfht
Ja bym brała:)

Gość kiyhju
no ale wlasnie, wychodzi 6.50 za godzine za dwojke malych dzieci, bo chyba jeszcze nie chodza, kiedys juz takiego rocznego dziecka pilnowalam, caly czas byl z matka, a jak w koncu poszla do pracy to masakra, placz nie do zniesienia. no i nie wiem w jakich godzinach ta praca? czy srodek dnia czy od samego rana, nie wiem czy czuje sie na silach zeby nianczyc blizniakow. co radzicie?

Gość opiekuneczka
Ja przez 6 dni pilnowalam chlopczyka 21 miesiecy ktory od malego mial kontakt tylko z rodzicami i babcia i nie bylo zle a nawet bylo swietnie bo maly sie do mnie przyzwyczail i jezeli plan zajec mi pozwoli to bede miala prace od pazdziernika :)A mam chlopca placila mi 5 zł za godzine co i tak jest sporo bo u mnie srednio placa 4 zł.No i bylam z nim od 5 do 9 godzin dziennie, zalezy od dnia.